Impresszum

Kedves Sportrajongó!

World Tickets Kft a sportutaztatás elkötelezett híveként nemzetközi sporteseményekre értékesít belépőjegyeket Magyarországon online, könnyen, gyorsan, magyarul….

Legfőbb erényeink közé tartozik a megbízhatóság és rugalmasság, melyek nélkülözhetetlenek a szakmában. Hosszú évek alatt kialakított kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket minden nagyobb nemzetközi sporteseményre, koncertre.

Velünk számos olyan eseményre eljuthat, amelyre az óriási nemzetközi érdeklődés miatt szinte lehetetlen jegyet szerezni.

Érvek mellettünk:
  1. Cégünk kiemelt, szerződött partnerei a legnagyobb angol, spanyol és olasz futball klubok (FC Barcelona, Real Madrid, AC Milan, Inter, Manchester United, Everton, Liverpool) hivatalos, a klubok által elfogadott jegyértékesítőinek.
  2. Több mint 10 éves jegyértékesítő szakmában eltöltött tapasztalattal rendelkezünk.
  3. Cégünk rugalmas, gyors, profi szintű ügyintézés jellemzi.
  4. Mivel a sportutaztatás, mint olyan – más idegenforgalomban jelen lévő  – vezető irodák és belépőjegyeket értékesítő cégek az elmúlt 2-3 évben kezdtek el megjelenni a magyar piacon, cégünk úgy gondolja, hogy a számtalan európai- és világversenyre szervezett utazásai során a legtöbb tapasztalattal rendelkezik
  5. Számtalan Európai- és Világversenyre, Bajnokok Ligája Döntőre és egyéb ligamérkőzésre szerveztünk sikerrel belépőjegyeket.
  6. Partnereinkkel közel 5-6 illetve 3-4 éves sikeres együttműködésünknek köszönhetően évről évre kedvezőbb feltételekkel jutunk jegyekhez.
  7. Cégünk évről-évre bővíti kapcsolatrendszerét, kínálatát (Roland Gaross, Wimbledon, ATP versenyek csak hogy néhányat említsünk), hogy a legkedvezőbb lehetőségeket biztosítsa belépőjegyeit ügyfelei részére, akik megtisztelnek bizalmukkal.
  8. Szinte minden nagyobb európai csapat stadionjában jártunk már nem egyszer, így hitelesen tudjuk tájékoztatni ügyfeleinket a belépőjegy kategóriákról, egyes belépőjegy típusokról és a stadionok beléptetési rendszeréről, megközelítéséről.
  9. 24 órás mobilelérhetőséget biztosítunk ügyfeleink részére a mérkőzések hétvégéjén is, hogy bármikor és bárhol a segítségükre legyünk.

Forduljon hozzánk bizalommal! Jó szurkolást! BookTravelEnjoy

CÉGADATOK

Bejegyzett székhely: 1113, Budapest, Kenese utca 3.
Sürgősségi Mobil: +36 70 344 55 23
E-mail: sport@worldtickets.hu, info@worldtickets.hu
Bankszámlaszámok:
Számlavezető bank neve és címe: OTP Bank , 1113, Budapest Bartók Béla út 92-94
Számlaszám: 11705998-21319396
Cégjegyzék szám: 01-09-188851
Adószám: 24915661-2-43; EU – adószám: HU24915661