Olasz Bajnokság

Serie A – azaz az Olasz Labdarúgó-Bajnokság sokak szerint a futballvilág központja Olaszország. Semmihez sem fogható a talján rangadók hangulata, mikor az  FC Juventus, az FC Inter, a SS Lazio, az AS Roma vagy az AC Milan világsztárjait 60-80 ezer szurkoló, zászlók és transzparensek erdeje fogadja. Ezt nem lehet szavakba önteni, csak átélni…

A Serie A Olaszország professzionális labdarúgó-bajnoksága, mely a legjelentősebb olasz klubokat tömöríti. A Serie A-ban játszó csapatok az egész világon ismertek és elismertek.

Serie A – Olasz Bajnokság  jegyinformáció:

Nálunk megtalál szinte minden jelentősebb közelgő Olasz Labdarúgó-Bajnokság eseményt. Kiterjedt és stabil  kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, így biztosak vagyunk benne, hogy a ár- érték arányban kedvező áron és korrekt feltételek mellett tudja megvásárolni belépőjegyét a kívánt mérkőzésre!

→ A jegyek foglalásához minden esetben meg kell adni (megjegyzésben vagy e-mailen) a jegyeket igénylő utasok pontos születési dátumát, útlevél vagy kártyás személyi igazolvány számát! Ellenkező esetben a jegyeket nem tudjuk garantálni!

A jegyek párosával minden esetben egymás mellé szólnak. Nagyobb társaságok esetén igyekszünk mindent elkövetni annak érdekében, hogy egymás mellé vagy közel egymáshoz (egy szektorba) kerüljenek.

A jegyek egy részét itthon átvehetik e-jegy formájában (Inter, AS Róma, AC Milan esetében) másik részüket pedig az Önök által foglalt szállodában (megrendelőn, kérjük kitölteni vagy e-mailen megrendelés számmal megküldeni) e-mailen a meccs hetén küldött voucher ellenében!

A pontos kezdési időpontok a http://www.legaseriea.it/en/ oldalon ellenőrizhetőek! Általában 1-1,5 héttel az esemény előtt teszik közzé!

 • Ajándék utalvány

  @ Barcelona, London, Madrid, München
  2016/07/31 18:00

  Ajándék utalvány

  35 790 
  • HUF: 10,915 Ft - 246,372 Ft

  Válassza ki az összeget, fizesse ki kártyával vagy átutalással és írja meg kollégáinknak a megrendelés számmal együtt a sport@worldtickets.hu e-mailre, hogy ki kapja kitől milyen alkalomra és küldjük az utalványt kuponkóddal, amit foglaláskor felhasználhat teljes egészében felhasználhat online, könnyen, gyorsan, magyarul…
  Opciók választása
  Quick View
 • SS Lazio – Steaua Bucarest

  Stadio Olimpico @ Róma
  2018/02/22 19:00

  SS Lazio – Steaua Bucarest

  55 125 
  • HUF: 17,152 Ft - 38,983 Ft

  Belépőjegyek az SS Lazio – Steaue Bucarest Európa Liga meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén!
  Opciók választása
  Quick View
 • AC Milan – Ludorogets

  San Siro Stadion @ Milanó
  2018/02/22 21:05

  AC Milan – Ludorogets

  45 145 
  • HUF: 14,034 Ft - 45,220 Ft

  Belépőjegyek az AC Milan – Ludorogec Európa Liga meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek e-jegy formában kerülnek átadásra! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor kérem megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás sze. ig. számát!
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  FC Inter – Benevento

  San Siro Stadion @ Milanó
  2018/02/24 20:45

  FC Inter – Benevento

  45 125 
  • HUF: 14,034 Ft - 38,983 Ft

  Belépőjegyek az FC Inter – Benevento olasz bajnoki meccsre.  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.
  Opciók választása
  Quick View
 • FC Juventus – Atalanta

  Juventus Arena @ Torinó
  2018/02/25 18:00

  FC Juventus – Atalanta

  100 195 
  • HUF: 31,186 Ft - 60,813 Ft

  Belépőjegyek az FC Juventus – Atalanta olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig számát! A jegyek kinti hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban.
  Opciók választása
  Quick View
 • ACF Fiorentina – Chievo Verona

  Artemio Franchi Stadion @ Firenze
  2018/02/25 15:00

  ACF Fiorentina – Chievo Verona

  45 85 
  • HUF: 14,034 Ft - 26,508 Ft

  Belépőjegyek az ACF Fiorentina – Chievo Verona olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig. számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén a foglaláskor megadott e-mailre.
  Opciók választása
  Quick View
 • Bologna – Genoa

  Renato Dall'Ara Stadion @ Bologna
  2018/02/25 15:00

  Bologna – Genoa

  45 65 
  • HUF: 14,034 Ft - 20,271 Ft

  Belépőjegyek az Bologna FC – Genoa olasz bajnoki meccsre. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellégarantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási / foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  AS Roma – AC Milan

  Stadio Olimpico @ Róma
  2018/02/25 20:45

  AS Roma – AC Milan

  65 375 
  • HUF: 20,271 Ft - 116,949 Ft

  Belépőjegyek az AS Roma – AC Milan olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén!
  Opciók választása
  Quick View
 • SS Lazio – AC Milan / Olasz Kupa

  Stadio Olimpico @ Róma
  2018/02/28 20:45

  SS Lazio – AC Milan / Olasz Kupa

  45 125 
  • HUF: 14,034 Ft - 38,983 Ft

  Belépőjegyek az SS Lazio – AC Milan  olasz kupa meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén!
  Opciók választása
  Quick View
 • FC Juventus – Atalanta / Olasz Kupa

  Juventus Arena @ Torinó
  2018/02/28 21:00

  FC Juventus – Atalanta / Olasz Kupa

  125 225 
  • HUF: 38,983 Ft - 70,169 Ft

  Belépőjegyek a FC Juventus – Atalanta olasz kupa (TIM CUP) mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Foglaláskor kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. számát! A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban voucher ellenében (mailen küldjük a foglaláskor megadott e-mailre legkésőbb 1 héttel az esemény előtt)! Foglaláshoz kell minden ember pontos neve, születési dátuma valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. száma!
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  SS Lazio – FC Juventus

  Stadio Olimpico @ Róma
  2018/03/03 18:00

  SS Lazio – FC Juventus

  85 145 
  • HUF: 26,508 Ft - 45,220 Ft

  Belépőjegyek az SS Lazio – FC Juventus olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig számát! A jegyek e-jegy formátumban kerülnek átadásra a meccs hetén!
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  SSC Napoli – AS Roma

  San Paolo Stadion @ Nápoly
  2018/03/03 20:45

  SSC Napoli – AS Roma

  85 175 
  • HUF: 26,508 Ft - 54,576 Ft

  Belépőjegyek a SSC Napoli – AS Roma olasz bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban voucher ellenében (mailen küldjük a foglaláskor megadott e-mailre legkésőbb 1 héttel az esemény előtt)!
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  AC Milan – Inter

  San Siro Stadion @ Milanó
  2018/03/04 20:45

  AC Milan – Inter

  105 450 
  • HUF: 32,746 Ft - 140,338 Ft

  Belépőjegyek az AC Milan – Inter olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra!
  Opciók választása
  Quick View
 • Torino FC – FC Crotone

  Stadio Olimpico di Torino @ Torinó
  2018/03/04 15:00

  Torino FC – FC Crotone

  45 100 
  • HUF: 14,034 Ft - 31,186 Ft

  Belépőjegyek az Torinó FC – Crotone FC olasz bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat!  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellégarantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási / foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát! A jegyek az Önök vagy általunk foglat hotelben vehetőek fel névre szólóan voucher ellenében!
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  Tottenham – FC Juventus

  Wembley Stadion @ London
  2018/03/07 19:45

  Tottenham – FC Juventus

  275 545 
  • HUF: 85,762 Ft - 169,965 Ft

  Belépőjegyek a Tottenham – FC Juventus bajnokok Ligája csoportmeccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra!
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  AS Roma – FC Torino

  Stadio Olimpico @ Róma
  2018/03/09 20:45

  AS Roma – FC Torino

  45 250 
  • HUF: 14,034 Ft - 77,966 Ft

  Belépőjegyek az AS Roma – FC Torino olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén!
  Opciók választása
  Quick View
 • FC Juventus – Udinese

  Juventus Arena @ Torinó
  2018/03/11 15:00

  FC Juventus – Udinese

  125 195 
  • HUF: 38,983 Ft - 60,813 Ft

  Belépőjegyek az FC Juventus – Udinese olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát!
  Opciók választása
  Quick View
 • FC Inter – SSC Napoli

  San Siro Stadion @ Milanó
  2018/03/11 20:45

  FC Inter – SSC Napoli

  85 195 
  • HUF: 26,508 Ft - 60,813 Ft

  Belépőjegyek az FC Inter – SSC Napoli olasz bajnoki meccsre.  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén!
  Opciók választása
  Quick View
 • Bologna – Atalanta

  Renato Dall'Ara Stadion @ Bologna
  2018/03/11 15:00

  Bologna – Atalanta

  55 85 
  • HUF: 17,152 Ft - 26,508 Ft

  Belépőjegyek az Bologna FC – Atalanta olasz bajnoki meccsre. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellégarantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási / foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.
  Opciók választása
  Quick View
 • AS Roma – Shaktar Donetsk

  Stadio Olimpico @ Róma
  2018/03/13 20:45

  AS Roma – Shaktar Donetsk

  75 175 
  • HUF: 23,390 Ft - 54,576 Ft

  Belépőjegyek a AS Roma – Shaktar Donetsk bajnokok Ligája mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! Foglaláshoz kérem megadni minden ember pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra! 
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  SS Lazio – Bologna FC

  Stadio Olimpico @ Róma
  2018/03/18 18:00

  SS Lazio – Bologna FC

  65 125 
  • HUF: 20,271 Ft - 38,983 Ft

  Belépőjegyek az SS Lazio – Bologna FC olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén!
  Opciók választása
  Quick View
 • AC Milan – Chievo Verona

  San Siro Stadion @ Milanó
  2018/03/18 15:00

  AC Milan – Chievo Verona

  45 100 
  • HUF: 14,034 Ft - 31,186 Ft

  Belépőjegyek az AC Milan – Chievo Verona olasz bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát!
  Opciók választása
  Quick View
 • SSC Napoli – Genoa

  San Paolo Stadion @ Nápoly
  2018/03/18 20:45

  SSC Napoli – Genoa

  65 125 
  • HUF: 20,271 Ft - 38,983 Ft

  Belépőjegyek a SSC Napoli – Genoa olasz bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban voucher ellenében (mailen küldjük a foglaláskor megadott e-mailre legkésőbb 1 héttel az esemény előtt)!
  Opciók választása
  Quick View
 • FC Inter – Hellas Verona

  San Siro Stadion @ Milanó
  2018/03/31 15:00

  FC Inter – Hellas Verona

  55 105 
  • HUF: 17,152 Ft - 32,746 Ft

  Belépőjegyek az FC Inter – Hellas Verona olasz bajnoki meccsre.  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.
  Opciók választása
  Quick View
 • SS Lazio – Benevento

  Stadio Olimpico @ Róma
  2018/03/31 15:00

  SS Lazio – Benevento

  45 125 
  • HUF: 14,034 Ft - 38,983 Ft

  Belépőjegyek az SS Lazio – Benevento olasz bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat!  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén a megadott e-mailre.
  Opciók választása
  Quick View
 • Bologna FC – AS Roma

  Renato Dall'Ara Stadion @ Bologna
  2018/03/31 15:00

  Bologna FC – AS Roma

  55 85 
  • HUF: 17,152 Ft - 26,508 Ft

  Belépőjegyek az Bologna FC – AS Roma olasz bajnoki meccsre. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellégarantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási / foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. számát! A jegyek e-jegy formátumban kerülnek átadásra a meccs hetén!
  Opciók választása
  Quick View
 • ACF Fiorentina – FC Crotone

  Artemio Franchi Stadion @ Firenze
  2018/03/31 15:00

  ACF Fiorentina – FC Crotone

  45 85 
  • HUF: 14,034 Ft - 26,508 Ft

  Belépőjegyek az ACF Fiorentina – Crotone olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. számát! 
  Opciók választása
  Quick View
 • FC Juventus – AC Milan

  Juventus Arena @ Torinó
  2018/03/31 15:00

  FC Juventus – AC Milan

  250 475 
  • HUF: 77,966 Ft - 148,135 Ft

  Belépőjegyek az FC Juventus – AC Milan olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát!
  Opciók választása
  Quick View
 • AC Milan – Sassuolo

  San Siro Stadion @ Milanó
  2018/04/08 15:00

  AC Milan – Sassuolo

  45 100 
  • HUF: 14,034 Ft - 31,186 Ft

  Belépőjegyek az AC Milan – Sassuolo olasz bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat!  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási / foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát!
  Opciók választása
  Quick View
 • Torino FC – FC Inter

  Stadio Olimpico di Torino @ Torinó
  2018/04/08 15:00

  Torino FC – FC Inter

  65 145 
  • HUF: 20,271 Ft - 45,220 Ft

  Belépőjegyek az Torinó FC – FC Inter olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellégarantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási / foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát! A jegyek az Önök vagy általunk foglat hotelben vehetőek fel névre szólóan voucher ellenében!
  Opciók választása
  Quick View
 • AS Roma – ACF Fiorentina

  Stadio Olimpico @ Róma
  2018/04/08 15:00

  AS Roma – ACF Fiorentina

  65 250 
  • HUF: 20,271 Ft - 77,966 Ft

  Belépőjegyek az AS Roma – ACF Fiorentina olasz bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat!  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig. számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén!
  Opciók választása
  Quick View
 • SSC Napoli – Chievo Verona

  San Paolo Stadion @ Nápoly
  2018/04/08 15:00

  SSC Napoli – Chievo Verona

  65 100 
  • HUF: 20,271 Ft - 31,186 Ft

  Belépőjegyek a SSC Napoli – Chievo Verona olasz bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban voucher ellenében (mailen küldjük a foglaláskor megadott e-mailre legkésőbb 1 héttel az esemény előtt)!
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  SS Lazio – AS Roma

  Stadio Olimpico @ Róma
  2018/04/15 15:00

  SS Lazio – AS Roma

  85 165 
  • HUF: 26,508 Ft - 51,457 Ft

  Belépőjegyek az SS Lazio – AS Roma olasz bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat!  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén!
  Opciók választása
  Quick View
 • AC Milan – SSC Napoli

  San Siro Stadion @ Milanó
  2018/04/15 15:00

  AC Milan – SSC Napoli

  85 185 
  • HUF: 26,508 Ft - 57,695 Ft

  Belépőjegyek az AC Milan – SSC Napoli olasz bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat!  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén!
  Opciók választása
  Quick View
 • FC Juventus – Sampdoria

  Juventus Arena @ Torinó
  2018/04/15 15:00

  FC Juventus – Sampdoria

  125 195 
  • HUF: 38,983 Ft - 60,813 Ft

  Belépőjegyek az FC Juventus – Sampdoria olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát!
  Opciók választása
  Quick View
 • Bologna – Hellas Verona

  Renato Dall'Ara Stadion @ Bologna
  2018/04/15 15:00

  Bologna – Hellas Verona

  45 75 
  • HUF: 14,034 Ft - 23,390 Ft

  Belépőjegyek az Bologna FC – Hellas Verona olasz bajnoki meccsre. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellégarantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási / foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.
  Opciók választása
  Quick View
 • SSC Napoli – Udinese

  San Paolo Stadion @ Nápoly
  2018/04/18 15:00

  SSC Napoli – Udinese

  65 100 
  • HUF: 20,271 Ft - 31,186 Ft

  Belépőjegyek a SSC Napoli – Udinese olasz bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban voucher ellenében (mailen küldjük a foglaláskor megadott e-mailre legkésőbb 1 héttel az esemény előtt)!
  Opciók választása
  Quick View
 • ACF Fiorentina – SS Lazio

  Artemio Franchi Stadion @ Firenze
  2018/04/18 15:00

  ACF Fiorentina – SS Lazio

  45 95 
  • HUF: 14,034 Ft - 29,627 Ft

  Belépőjegyek az ACF Fiorentina – SS Lazio olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig. számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra!
  Opciók választása
  Quick View
 • Torino FC – AC Milan

  Stadio Olimpico di Torino @ Torinó
  2018/04/18 15:00

  Torino FC – AC Milan

  65 145 
  • HUF: 20,271 Ft - 45,220 Ft

  Belépőjegyek az Torinó FC – AC Milan olasz bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat!  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellégarantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási / foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát! A jegyek az Önök vagy általunk foglat hotelben vehetőek fel névre szólóan voucher ellenében!
  Opciók választása
  Quick View
 • AS Roma – Genoa

  Stadio Olimpico @ Róma
  2018/04/18 15:00

  AS Roma – Genoa

  45 250 
  • HUF: 14,034 Ft - 77,966 Ft

  Belépőjegyek az AS Roma – Genoa olasz bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát!
  Opciók választása
  Quick View
 • SS Lazio – Sampdoria

  Stadio Olimpico @ Róma
  2018/04/22 15:00

  SS Lazio – Sampdoria

  45 125 
  • HUF: 14,034 Ft - 38,983 Ft

  Belépőjegyek az SS Lazio – Sampdoria olasz bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat!  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát!
  Opciók választása
  Quick View
 • AC Milan – Benevento

  San Siro Stadion @ Milanó
  2018/04/22 15:00

  AC Milan – Benevento

  45 100 
  • HUF: 14,034 Ft - 31,186 Ft

  Belépőjegyek az AC Milan – Benevento olasz bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat!  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát!
  Opciók választása
  Quick View
 • ACF Fiorentina – SSC Napoli

  Artemio Franchi Stadion @ Firenze
  2018/04/29 15:00

  ACF Fiorentina – SSC Napoli

  55 105 
  • HUF: 17,152 Ft - 32,746 Ft

  Belépőjegyek az ACF Fiorentina – SSC Napoli olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási / foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig. számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén a foglaláskor megadott e-mailre. 
  Opciók választása
  Quick View
 • AS Roma – Chievo Verona

  Stadio Olimpico @ Róma
  2018/04/29 15:00

  AS Roma – Chievo Verona

  50 250 
  • HUF: 15,593 Ft - 77,966 Ft

  Belépőjegyek az AS Roma – Chievo Verona olasz bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat!  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási / foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát!
  Opciók választása
  Quick View
 • FC Inter – Juventus

  San Siro Stadion @ Milanó
  2018/04/29 15:00

  FC Inter – Juventus

  175 345 
  • HUF: 54,576 Ft - 107,593 Ft

  Belépőjegyek az FC Inter – FC Juventus olasz bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat!  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási / foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a mérkőzés hetén!
  Opciók választása
  Quick View
 • Udinese – FC Inter

  Dacia Arena @ Udine
  2018/05/06 15:00

  Udinese – FC Inter

  85 185 
  • HUF: 26,508 Ft - 57,695 Ft

  Belépőjegyek az Udinese FC Inter olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltakA jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra!
  Opciók választása
  Quick View
 • SSC Napoli – FC Torino

  San Paolo Stadion @ Nápoly
  2018/05/06 15:00

  SSC Napoli – FC Torino

  65 100 
  • HUF: 20,271 Ft - 31,186 Ft

  Belépőjegyek a SSC Napoli – FC Torino olasz bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban voucher ellenében (mailen küldjük a foglaláskor megadott e-mailre legkésőbb 1 héttel az esemény előtt)!