Ajax Amsterdam – PEC Zwolle

Időpont és helyszín

2019.03.03 14:30 @ Amsterdam Arena, Amsterdam


Belépőjegyek az AFC Ajax – PEC Zwolle  holland bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási / foglalási díj fizetendő! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén!Kiürítés

Leírás

Az AFC Ajax (Amsterdamsche Football Club Ajax) a holland labdarúgás leghíresebb és legnépszerűbb egyesülete. A klubot 1900. március 18-án alapították. A holland labdarúgóklubok közül az Ajax nyerte el eddig a legtöbb bajnoki címet, és a nemzetközi porondon is ők a legsikeresebbek. A századfordulón – amikor Pierre de Coubertin báró kezdeményezésére felújították az olimpiai játékok hagyományát – szerte a világon fellendült a sportélet, sportegyesületek alakultak, és szinte magától értetődő volt ezeket a klubokat a görög mitológia egyes szereplőiről elnevezni. Így történt ez az amszterdami klub esetében is, amely az Ajax nevet Homérosz Iliaszának főhőséről, „nagy Aiasz”-ról kapta.

Stadionja:

Az Ajax jelenlegi stadionja, az UEFA által ötcsillagosra értékelt Amsterdam Arena, Hollandia legnagyobb stadionja.

Jegyátvétel:

Az Önök által foglalt hotelben vehető fel névre szólóan borítékban voucher ellenében, amit a meccs hetén a foglaláskor megadott mailre küldünk. Amennyiben e-jegy lesz, azt a meccs hetén a foglaláskor megadott e-mailre küldjük!

Helyszín térképen