Anglia – Finnország / Nemzetek Ligája

Esemény időpont és helyszín

2024.09.10 19:45 @ Wembley Stadion, London


Belépőjegyek a Anglia – Finnország UEFA Nemzetek Ligája meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A jegyek teljes összeggel fizetendő foglaláskor. A belépőjegyek párosával garantáltak egymás mellé! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra (mailen küldjük a foglaláskor megadott e-mailre legkésőbb 1 héttel az esemény előtt). Foglaláshoz kell minden ember pontos neve, születési dátuma valamint útlevél vagy kártyás szem. ig szám.törlés

Leírás

Az UEFA Nemzetek Ligája (eredeti nevén: UEFA Nations League) az Európai Labdarúgó-szövetség által szervezett labdarúgótorna, amelyen az UEFA-tagsággal rendelkező országok felnőtt férfi labdarúgó-válogatottjai vehetnek részt. A torna elindításáról 2014. március 27-én döntött az UEFA. Az első torna 2018 szeptemberében indul, a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot követően, és 2019 júniusában ér véget. Az esemény elsősorban a barátságos mérkőzéseket kívánja helyettesíteni.

Az 55 csapatot négy divízióra (A, B, C, D) osztják. A divíziókon (ligákon) belül négy-négy csoportot hoznak létre. Az A és B divízióban 12 csapat, a C divízióban 15, a D divízióban 16 csapat szerepel. Az egyes csoportokban oda-visszavágós körmérkőzéseket játszanak a csapatok. A ligák utolsó négy helyezettje – az A, B, C divízíóból – kiesnek az eggyel alattuk lévő divízióba. A csoportgyőztesek – a D, C, B divzíóból – felkerülnek az eggyel felettük lévő divízióba. Az A divízió négy csoportelsője a Nemzetek Ligája trófeájáért mérkőzik, kieséses rendszerben (két elődöntő és döntő). A Nemzetek Ligájából részvételi jogot lehet szerezni a labdarúgó-Európa-bajnokságra. Az UEFA Nemzetek Ligáját csoportköreit minden páros év szeptemberétől novemberig játsszák le, a következő páratlan év júniusában kerül sor az A divízió négyes döntőjére. Az UEFA Nemzetek Ligájának minden második évben lesz győztese.

Jegyátvétel

A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra (mailen küldjük a foglaláskor megadott e-mailre legkésőbb 1 héttel az esemény előtt). Foglaláshoz kell minden ember pontos neve, születési dátuma valamint útlevél vagy kártyás szem. ig szám.


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!