Akció!

Anglia – Montenegró

Időpont és helyszín

2019.11.14 20:45 @ Wembley Stadion, London


Belépőjegyek az Anglia – Montenegró 2020-as EB selejtező meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén e-mailen.Kiürítés

Leírás

2020-as labdarúgó-Európa-bajnokság a 16. Európa-bajnokság lesz, melyet 2020 június 12. és július 12. között, Európa-szerte 12 városban rendeznek. Az Eb története során először nincs konkrét házigazdája az eseménynek. A címvédő a portugál válogatott.

Az Európa-bajnokságra automatikusan egyik csapat sem jut ki, beleértve azt a 13 országot is, amelyek az Eb-mérkőzések helyszínei közé tartoznak. Összesen 24 csapat jut ki az Európa-bajnokságra. A rendező városokat 2014 szeptemberében döntötte el az UEFA, még a selejtező megkezdése előtt, emiatt előfordulhat, hogy lesz olyan rendező ország, amelynek csapata nem jut ki az Eb-re.

Selejtezők:

A 2020-as labdarúgó-Európa-bajnokság selejtezőjének csoportjainak sorsolását 2018. december 2-án tartják Dublinban, Írországban. Az 55 csapatot 10 csoportba sorsolják, melyből 5 darab ötcsapatos, 5 darab hatcsapatos lesz. Továbbá az UEFA Nemzetek Ligája négyes döntőjébe jutó csapatok ötcsapatos csoportba fognak kerülni. A selejtező 2019 márciusában kezdődik és 2019 novemberében ér véget. A 10 csoport első két helyezettje kijut az Európa-bajnokságra.

Pótselejtező:

A pótselejtezőben összesen 16 csapat vesz részt, amelyet 2020 márciusában játszanak. A 16 csapat kilétét a 2018–2019-es UEFA Nemzetek Ligája összesített rangsorolása dönti el. A 16 csapat négy ágra kerül, mindegyik ágon négy csapattal, mindegyik ágról egy csapat jut ki az Eb-re

Jegyinformáció:

A jegyeink a Club Wembley szinten megadott blockokba szólnak hozzáférési lehetőséggel a fizetős bárhoz. A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén a foglaláskor megadott e-mailre.

Helyszín térképen


Érdekelhetnek még…