Arsenal – Brighton / Angol Liga Kupa

Esemény időpont és helyszín

2022.11.09 20:45 @ Emirates stadion, London


Belépőjegy az Arsenal – Brighton & Albion Angol Liga Kupa meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendők foglaláskor. A belépőjegyek párosával  garantáltak egymás mellé! A fenti jegyárakon felül egyszeri 5 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.törlés

Leírás

A Football League Cup (általánosabb nevén League Cup) vagy korábban Capital One Cup, vagy  magyarul Angol Ligakupa (jelenleg EFL – English Football League Cup)  egy angol labdarúgóverseny, melyet 1961-ben alapítottak.  Csakúgy, mint az FA-kupa, a Ligakupa is kieséses körökből áll. Az FA Kupával ellentétben viszont itt 731 csapat helyett csak 92 szerepelhet, valamint az elődöntők eredményei két mérkőzésen dőlnek el. A kupa győztese az Európa-ligára kvalifikálja magát, kivéve ha már kvalifikált európai kupára valamilyen más módon. (Ha a győztes bejutott a Bajnokok ligája döntőibe, akkor az Európa-liga indulást érő helyet a Premier League-ben a nem kvalifikációt érő helyek utáni legjobb csapat kapja meg.)

Stadion – Emirates Stadion

Az új Emirates stadion 2006. júliusában nyitotta meg kapuit. Az Angol Bajnokság harmadik legnagyobb stadionja. A 60 355 néző befogadására alkalmas létesítmény újraépítése 390 millió fontba került. A második legnagyobb stadion Angliában az Old Trafford után. 41 tv kamera van működésben közvetítés során. Magassága a gyepszőnyegtől a tetejéig 41,9 m. A lelátók mind a négy szintjét tető fedi. A pálya mérete 113 x 76 m.

A stadion jellegzetessége, hogy a lelátók alsó és felső szintjén a hagyományos, standard jeggyel rendelkezők foglalhatnak helyet a mérkőzéseken, míg a középső szintre – ami Club Level néven ismert – csak azok juthatnak be, akik licencet vásároltak 1-től 4 évig terjedő időszakra. Közvetlenül a Club Level szint felett elkülönítettek egy szektort, amelyben 2222 ülőhely van összesen, mégpedig úgy, hogy 150 db 10, 12 és 15 ülőhelyből álló részek kerültek kialakításra. Az ide szóló legolcsóbb bérlet ára egy bajnoki évre, adó nélkül 65 000 font (2011-es adat). A lelátókat tető borítja, amely kissé befelé, a pálya irányába lejt. A kialakításnál fontos szerepet játszott még, hogy a pálya sarkainál szabadon áramolhasson a levegő. Ez a két tulajdonsága a szerkezetnek azért fontos, mert így a pályára maximális levegő, és napfény mennyiség kerülhet. 2004. október 5. én a klub egy szerződést kötött az Emirates Airline-nal a stadion névhasználatát illetően. A légitársaság 15 évre 100 millió fontot fizet az Arsenal-nak, amely tartalmazz még a 2006/07-es szezontól egy 8 évre szóló szponzori támogatást.

Címe: Hornsey Road, London N7 7AJ

Stadion megközelítése:

Metróval lehet legkönnyebben az Arsenal stadionhoz eljutni. A Stadionhoz a legközelebb a Piccadilly vonal Arsenal állomása esik, azonban a kicsit távolabb eső Victoria és a Piccadilly vonalak Finsbury állomása felé elkerülhető általában a nagy tömeg. Ez a megálló 10 percnyire van a stadiontól.

Club level belépőjegy:

Club Level belépőjegy fixen a 68-73-as blockba szólnak, hozzáférési lehetőséggel a fizetős bárhoz, félidei ingyenes tea-kávé, programfüzet. Felárért 2 fogásos büfé menüvel is kérhető!

Jegyátvétel:

A fenti jegyárakon felül egyszeri 5 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!