Arsenal – FC Liverpool

Esemény időpont és helyszín

2024.10.26 00:00 @ Emirates stadion, London


Belépőjegy az Arsenal – FC Liverpool angol bajnoki meccsre. A mérkőzés kezdési időpontja a TV közvetítések miatt változhat! Pontos kezdési időpont 1-1,5 héttel az esemény előtt. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendők foglaláskor. A jegyek párosával garantáltak egymás mellé! A fenti jegyárakon felül egyszeri 5 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.törlés

Leírás

Az angol bajnokság egyik leghíresebb csapata, az egyik legmodernebb stadionnal Londonban (Emirates Stadion). A világhírű Highbury után még magasabbra tették a mércét az Emirates stadionnal. Persze a mutatott játék és a csapatot körülvevő rajongás sem utolsó. Arséne Wenger legényeit a világ legnagyobb tehetségeiből válogatja.

Az Arsenal Football Club (röviden Arsenal, The Arsenal vagy az Ágyúsok) angol profi labdarúgócsapat Holloway-ben, Észak-Londonban. A Premier League-ben játszanak, és az egyik legsikeresebb klub az angol labdarúgásban 13 First Division és Premier League címmel és 11 FA Kupával. Az Arsenal-nak hatalmas szurkolói bázisa van, akik kitartanak az ősi riválisokkal szemben más csapatokkal együtt. Ezek közül a legjelentősebb a szomszéd Tottenham Hotspur, akikkel a leghevesebb mérkőzéseket, az észak-londoni derbiket játsszák. Az Arsenal az angol labdarúgás egyik leggazdagabb klubja (2007 óta 600 millió fontjuk van), köszönhetően a formájuknak és kiemelt teljesítményüknek. Az Arsenal LFC a legsikeresebb angol klub a női labdarúgásban, amely kapcsolatban áll a férfi klubbal is.

Stadion – Emirates Stadion

Az új Emirates stadion 2006. júliusában nyitotta meg kapuit. Az Angol Bajnokság harmadik legnagyobb stadionja. A 60 355 néző befogadására alkalmas létesítmény újraépítése 390 millió fontba került. A második legnagyobb stadion Angliában az Old Trafford után. 41 tv kamera van működésben közvetítés során. Magassága a gyepszőnyegtől a tetejéig 41,9 m. A lelátók mind a négy szintjét tető fedi. A pálya mérete 113 x 76 m.

A stadion jellegzetessége, hogy a lelátók alsó és felső szintjén a hagyományos, standard jeggyel rendelkezők foglalhatnak helyet a mérkőzéseken, míg a középső szintre – ami Club Level néven ismert – csak azok juthatnak be, akik licencet vásároltak 1-től 4 évig terjedő időszakra. Közvetlenül a Club Level szint felett elkülönítettek egy szektort, amelyben 2222 ülőhely van összesen, mégpedig úgy, hogy 150 db 10, 12 és 15 ülőhelyből álló részek kerültek kialakításra. Az ide szóló legolcsóbb bérlet ára egy bajnoki évre, adó nélkül 65 000 font (2011-es adat). A lelátókat tető borítja, amely kissé befelé, a pálya irányába lejt. A kialakításnál fontos szerepet játszott még, hogy a pálya sarkainál szabadon áramolhasson a levegő. Ez a két tulajdonsága a szerkezetnek azért fontos, mert így a pályára maximális levegő, és napfény mennyiség kerülhet. 2004. október 5. én a klub egy szerződést kötött az Emirates Airline-nal a stadion névhasználatát illetően. A légitársaság 15 évre 100 millió fontot fizet az Arsenal-nak, amely tartalmazz még a 2006/07-es szezontól egy 8 évre szóló szponzori támogatást.

Címe: Hornsey Road, London N7 7AJ

Stadion megközelítése:

Metróval lehet legkönnyebben az Arsenal stadionhoz eljutni. A Stadionhoz a legközelebb a Piccadilly vonal Arsenal állomása esik, azonban a kicsit távolabb eső Victoria és a Piccadilly vonalak Finsbury állomása felé elkerülhető általában a nagy tömeg. Ez a megálló 10 percnyire van a stadiontól.

Club level belépőjegy:

Club Level belépőjegy fixen a 68-73-as blockba szólnak, hozzáférési lehetőséggel a fizetős bárhoz, félidei ingyenes tea-kávé, programfüzet. Felárért 2 fogásos büfé menüvel is kérhető! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.

Jegyátvétel:

A fenti jegyárakon felül egyszeri 5 €  kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek párosával garantáltak egymás mellé és e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.


Esemény helyszíne térképen


Talán érdekelnek ezek az események..

Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!