Aston Villa – Crystal Palace

Esemény időpont és helyszín

2024.11.23 00:00 @ Villa Park, Birmingham


Focijegyek az Aston Villa – Crystal Palace angol bajnoki meccsre. A mérkőzés pontos kezdési időpontját 1-1,5 héttel az esemény előtt teszik közzé. A fenti árak/jegy értendők a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendők foglaláskor. A jegyek párosával garantáltak egymás mellé! A fenti jegyáron felül kiszállítási/foglalási díjként egyszeri 5 €/foglalás fizetendő. A jegyek e-jegy (pdf) formájában kerülnek átadaásra a meccs hetén.törlés

Leírás

Az Aston Villa Football Club egy angol futballcsapat Birmingham Aston nevű városrészében, mely jelenleg a Premier League-ben játszik, miután a 2018–19-es szezonban megnyerte az osztályozó mérkőzést és feljutott az első osztályba. 1874-ben alapították, 1897-től jelenlegi stadionjában, a Villa Parkban játszik. 1888-ban alapító tagja volt a futball ligának, 1992-ben pedig a Premier League-nek. A 2015-16-os idény végén 105 élvonalbeli idény után estek ki a másodosztályba. 2006 és 2016 között Randy Lerner volt a klub elnöke. A Villa az egyik legöregebb és legsikeresebb csapat Angliában. Hétszer nyerték meg a bajnokságot, hétszer az FA Kupát és egyszer a BEK-et. Rajtuk kívül mindössze négy angol csapat volt képes Európa csúcsára kerülni. Történetük során kereken 20 nagy trófeát gyűjtöttek, bár ezek nagy része a második világháború előtt került a vitrinjükbe, a legutóbbi sikerüket pedig 1996-ban élhették át. Legnagyobb riválisuk a Birmingham City, bár a West Bromwich Albion a hozzájuk földrajzilag legközelebb lévő profi csapat. A Villa-Birmingham rangadókat Second City Derby-ként emlegetik, az első ilyen meccs 1879-ben került megrendezésre. A klub játékosai hagyományosan vörösbor színű mezt viselnek égszínkék ujjal, fehér sorttal és égszínkék sportszárral. A címerük egy támadó oroszlánt ábrázol világoskék háttér előtt, felül a nevük rövidítése (AVFC), alul pedig a mottó, „Prepared” (Felkészültünk, Készen állunk) olvasható.

Stadion:

Villa Park egy Birminghamben található angol labdarúgóstadion, melyben az első osztályú Aston Villa játssza mérkőzéseit. 1897-ben nyílt meg. Az aréna maximális befogadóképessége 42 788 néző, a nézőtér fedett.

Jegyinformáció:

A jegyek párosával garantáltak egymás mellé és e-jegy (pdf) formájában kerül átadásra a meccs hetén.


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!