Athletic Bilbao – FC Valencia

Esemény időpont és helyszín

2023.10.29 00:00 @ San Mames Stadion, Bilbao


Belépőjegyek az Athletic Club Bilbao – FC Valencia spanyol bajnoki meccsre. A mérkőzés pontos kezdési időpontja 1-1,5 héttel az esemény előtt kerül kihirdetésre. A meccsek 95%-a szombateste szokott lenni. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával  garantáltak egymás mellé! A jegyek e-jegy formájában kerül átadásra a meccs hetén.törlés

Leírás

Az Athletic Club (teljes nevén Athletic Club de Bilbao) egy spanyolországi baszk labdarúgóklub. A Real Madrid CF és a FC Barcelona mellett a harmadik klub a Primera División-ban, mely fennállása óta csak az első spanyol ligában játszott. Alapítása óta csak baszk nemzetiségű játékosok szerepelhetnek a színeiben.

Stadion:

Az Estadio San Mamés az Athletic Bilbao labdarúgócsapatának az otthona. Spanyolországban, Bilbao városában található. A régi San Mamés Stadion helyén 2013-ban nyitotta meg kapuit. Tulajdonosa, kezelője és bérlője a jelenleg élvonalban szereplő Athletic Bilbao. 2004-ben kezdték el tervezni, később, 2006-ban a szerződéseket is aláírták. Ezt követően 2006. márciusában jóváhagyták az építkezést. 2010. május 26-án 12:00-kor egy megemlékező ünnepség zajlott a régi San Mamésben. Az eseményen részt vett Baszkföldelnöke (a Lehendakari), Patxi López, az ő helyettes főtitkára, José Luis Bilbao, Bilbao polgármestere, Iñaki Azkuna, Bilbao Bizkaia Kutxa elnöke, Mario Fernández, a spanyol szövetség elnöke, Ángel María Villar és az Athletic Club elnöke, Fernando García Macua. Annak ellenére, hogy az ország gazdasági nehézségeken ment keresztül abban az időben, különösen a baszkok, a stadion teljes költségének 52,6%-át közintézmények állták, egy részét a baszk kormány, egy részét pedig a bilbaói városi tanács bizkaiai tartományi tanácsa. Az új stadion a korábbi San Mamés szomszédságában épült, ahogy azt 2003-ban elfogadták. 2013. szeptember 16-án 22:00-kor avatták fel az új San Mamés stadiont, egy La Liga-mérkőzés megrendezésével, melyen a házigazdák a Celta Vigo csapatát fogadták. A mérkőzést a helyi csapat nyerte 3–2-re. 2014. szeptember 19-én a stadiont kiválasztották a 2020-a Európa-bajnokság egyik helyszínéül, három csoportmérkőzésnek és a nyolcaddöntőben egy mérkőzésnek lesz a helyszíne. 2015. november 5-én elnyerte Az Év Sportépülete-díjat a Szingapúrban megrendezett Világ Építészeti Fesztiválon.

Jegyátvétel:

A jegyek párosával garantáltak egymás mellé. A jegyek egy része e-jegy formájában kerül átadásra a meccs hetén, a másik része kinti hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban.


Esemény helyszíne térképen


Talán érdekelnek ezek az események..

Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!