Athletic Bilbao – FC Valencia

Esemény időpont és helyszín

2024.08.28 00:00 @ San Mames Stadion, Bilbao


Belépőjegyek az Athletic Club Bilbao – FC Valencia spanyol bajnoki meccsre. A mérkőzés pontos kezdési időpontja 1-1,5 héttel az esemény előtt kerül kihirdetésre.  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A jegyek teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával  garantáltak egymás mellé! A jegyek e-jegy formájában kerül átadásra a meccs hetén.törlés

Leírás

Az Athletic Club (teljes nevén Athletic Club de Bilbao) egy spanyolországi baszk labdarúgóklub. A Real Madrid CF és a FC Barcelona mellett a harmadik klub a Primera División-ban, mely fennállása óta csak az első spanyol ligában játszott. Alapítása óta csak baszk nemzetiségű játékosok szerepelhetnek a színeiben.

Stadion:

Az Estadio San Mamés az Athletic Bilbao labdarúgócsapatának az otthona. Spanyolországban, Bilbao városában található. A régi San Mamés Stadion helyén 2013-ban nyitotta meg kapuit. Tulajdonosa, kezelője és bérlője a jelenleg élvonalban szereplő Athletic Bilbao. 2004-ben kezdték el tervezni, később, 2006-ban a szerződéseket is aláírták. Ezt követően 2006. márciusában jóváhagyták az építkezést. 2010. május 26-án 12:00-kor egy megemlékező ünnepség zajlott a régi San Mamésben. Az eseményen részt vett Baszkföldelnöke (a Lehendakari), Patxi López, az ő helyettes főtitkára, José Luis Bilbao, Bilbao polgármestere, Iñaki Azkuna, Bilbao Bizkaia Kutxa elnöke, Mario Fernández, a spanyol szövetség elnöke, Ángel María Villar és az Athletic Club elnöke, Fernando García Macua. Annak ellenére, hogy az ország gazdasági nehézségeken ment keresztül abban az időben, különösen a baszkok, a stadion teljes költségének 52,6%-át közintézmények állták, egy részét a baszk kormány, egy részét pedig a bilbaói városi tanács bizkaiai tartományi tanácsa. Az új stadion a korábbi San Mamés szomszédságában épült, ahogy azt 2003-ban elfogadták. 2013. szeptember 16-án 22:00-kor avatták fel az új San Mamés stadiont, egy La Liga-mérkőzés megrendezésével, melyen a házigazdák a Celta Vigo csapatát fogadták. A mérkőzést a helyi csapat nyerte 3–2-re. 2014. szeptember 19-én a stadiont kiválasztották a 2020-a Európa-bajnokság egyik helyszínéül, három csoportmérkőzésnek és a nyolcaddöntőben egy mérkőzésnek lesz a helyszíne. 2015. november 5-én elnyerte Az Év Sportépülete-díjat a Szingapúrban megrendezett Világ Építészeti Fesztiválon.

Jegyátvétel:

A jegyek párosával garantáltak egymás mellé. A jegyek egy része e-jegy formájában kerül átadásra a meccs hetén, a másik része kinti hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban.


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!