Bajnokok Ligája Döntő 2019

Időpont és helyszín

2019.06.01 21:00 @ Wanda Metropolitano Stadion, Madrid


Belépőjegyek a Bajnokok Ligája döntő mérkőzésre a választott kategóriában. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban voucher ellenében (mailen küldjük a foglaláskor megadott e-mailre legkésőbb 1 héttel az esemény előtt)!Kiürítés

Leírás

Minden kétséget kizárva, ez a labdarúgás legrangosabb tornája, így legyen szó egy élő Bajnokok Ligája selejtezőről vagy döntőről, életre szóló élményben lesz része! A ligának több, mint egy milliárdos nézőközönsége van minden évben, így garantáltan nem Ön lesz az egyetlen, aki az áhított jegyekért megküzd! A Bajnokok Ligáját nem elég a televízión keresztül követni, egy élő mérkőzés minden focikedvelő legnagyobb álma! És most itt a lehetőség, hogy befizessen egy álomra! Nálunk minden Bajnokok Ligája meccsre megtalálja több kategóriában jegyét, legyen szó a Arsenal, FC Chelsea, AC Milan, Manchester United, Real Madrid vagy a Barcelona mérkőzéseiről! Ha kíváncsi Európa legjobb csapatainak káprázatos játékára, akkor ideje bebiztosítania helyét a közelgő mérkőzésekre!

2019-es UEFA-bajnokok ligája-döntő az európai labdarúgó-klubcsapatok legrangosabb tornájának 27., jogelődjeivel együttvéve a 64. döntője. A mérkőzést a madridi Wanda Metropolitano Stadionban rendezik 2019. június 1-jén, magyar idő szerint 21 órától A mérkőzés győztese részt vesz a 2019-es UEFA-szuperkupa döntőjében, ahol az ellenfél a 2018–2019-es Európa-liga győztese lesz, valamint a 2019-es FIFA-klubvilágbajnokságra is kijut. A győztes a 2019–2020-as UEFA-bajnokok ligája csoportkörében is részt vesz. 2018 márciusában az UEFA bejelentette, hogy negyedik cserelehetőség lesz a hosszabbítás alatt, illetve a cserejátékosnak nevezhetők számát 7-ről 12-re növelik. A kezdési időpontot a közép-európai idő szerinti 20:45-ről 21 órára módosították

Stadion:

Wanda Metropolitano stadion az Atlético de Madrid stadionja 2017 őszétől. A stadion előző neve La Peineta volt. Befogadóképessége 67 ezer fő. A stadionban, illetve a stadionon kívül 4000 férőhelyes parkoló épül. A La Peineta stadion felújításával kapcsolatos terveket 2011 végén mutatták be. A projekt költsége a becslések szerint 200 millió euró. A stadionban atlétikai pálya is lesz. Akkor úgy nézett ki, hogy Madrid indul vagy a 2020-as, vagy a 2024-es olimpia megrendezéséért. Az Atlético de Madrid 2017-ig a Vicente Calderón Stadionban játsszotta hazai mérkőzéseit, és a 2017–2018-as bajnoki szezontól költözött be új arénájába. Az új létesítmény neve egy befektető nevéből és egy sporttörténeti vonatkozásból tevődik össze. A Wanda a klubban 20 százalékos tulajdonrészt birtokló kínai Wanda Property Groupra utal, a Metropolitano pedig a csapat régi otthonára, melyben 1923 és 1966 között szerepelt az Atlético. Volt korábban olyan felvetés, hogy Luis Aragonésról, az ” Atleti” korábbi játékosáról nevezzék el a stadiont. A stadion közel van Rosas, Cannilejas és Rejas városrészekhez. Mindössze 8 kilométerre fekszik a belvárostól és közel van hozzá a repülőtér is.

Jegyátvétel

A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban voucher ellenében (mailen küldjük a foglaláskor megadott e-mailre legkésőbb 1 héttel az esemény előtt)

Helyszín térképen