Akció!

Bajnokok Ligája Döntő 2023

Esemény időpont és helyszín

2023.06.10 21:00 @ Atatürk Olimpiai Stadion, Isztanbul


Belépőjegyek a 2023-as Bajnokok Ligája döntőre, ahol az Inter a Manchester City-vel találkozik. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valuta nemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. Az Árváltozás jogát fent tartjuk! Pontos szektort nem, de kategóriát garantálunk! A jegyek minimum párosával garantáltak egymás mellé és itthon átadásra kerülnek legkésőbb az esemény hetén! Páratlan jegyek foglalása esetén kérje egyedi ajánlatunkat a sport@worldtickets.hu e-mailen! Foglaláshoz kell minden ember pontos neve, születési dátuma valamint útlevél száma.törlés

Leírás

A 2020-as UEFA-bajnokok ligája döntő az európai labdarúgó-klubcsapatok legrangosabb tornájának 28., jogelődjeivel együttvéve a 65. döntője. A mérkőzést az isztambuli Atatürk Olimpiai Stadionban rendezik május 30-án, magyar idő szerint 21 órától. A mérkőzés győztese részt vesz a 2020-as UEFA-szuperkupa döntőjében, ahol az ellenfél a 2019–2020-as Európa-liga győztese lesz, valamint a 2020-as FIFA-klubvilágbajnokságra is kijut. A győztes a 2020–2021-es UEFA-bajnokok ligája csoportkörébe is részvételi jogot kap.

Stadion:

Az Atatürk Olimpiai Stadion (törökül: Atatürk Olimpiyat Stadı) Törökország egyik, UEFA által is elismert stadionja, mely Isztambul Küçükçekmece kerületének İkitelli mahalléjában található. 2005-ig a befogadóképessége 80 597 fő volt, ekkor azonban eltávolítottak néhány olyan széket, ahonnan nem lehetett belátni az egész pályát. Itt tartották a 2004–2005-ös UEFA-bajnokok ligája döntőjét (AC Milan–Liverpool FC). A 2003–2004-es szezonban az Atatürk stadion átmenetileg a Galatasaray SK hazai stadionja volt, amíg az Ali Sami Yen Stadiont felújították.

Jegyátvétel:

A jegyek párosával garantáltak egymás mellé és  itthon átadásra kerülnek legkésőbb a meccs hetén!
Esemény helyszíne térképen


Talán érdekelnek ezek az események..

Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!