Bernabeu Stadion túra

Esemény időpont és helyszín

2017.06.30 09:30 @ Santiago Bernabéu, Madrid


Estadio Bernabeu stadion túra sorban állás nélkül. Foglaláskor kérem adja meg a választott dátumot! A meccs napján nincs stadiontúra.törlés

Leírás

Kontinens szerte vannak olyan stadionok, szentélyek, amit egy futballszurkolónak legalább egyszer az életében személyesen látnia kell. Természetesen ebbe a kategóriába tartozik a Real Madrid arénája, amely nekünk magyaroknak Puskás Ferenc “munkássága” miatt duplán is érdekes. Mert a Real Madrid valóban több, mint egy egyszerű futballcsapat. Erről a jó kétórás stadiontúrán saját magunk is meggyőződhettünk.  Az érdekes stadiontúra folyamán a vendégek ellátogatnak a stadion legmagasabb pontjára, az öltözőkbe, a VIP részlegre, a játékoskijáróba, a sajtórészlegre, a trófeákhoz és a Real Madrid múzeumba, és még a kispadra is leülhetnek. 

Nyitva tartás:

Időtartam: kb. 90 perc
Stadiontúra és múzeumlátogatás: 10:00-19:30
Vasárnap, és ünnepnapokon: 10:00-18:30.
Meccsnapokon csak a múzeum látogatható, 10:00-15:30-ig.


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!