Akció!

Camp Nou Experience

Esemény időpont és helyszín

2017.06.30 09:30 @ Nou Camp, Barcelona


Nou Camp Stadion és Múzeum túra sorban állás nélkül. Foglaláskor kérem adja meg a választott dátumot! A meccs napján nincs stadiontúra.törlés

Leírás

A Nou Camp stadion látogatása az egyik legjobb módja annak, hogy megismerd az FC Barcelona csapatát. A látogatás a múzeummal kezdődik, amit nem rég újítottak fel. A múzeum felfedi neked az FC Barcelona történelmét és megmutatja neked azt az érzést, hogy a Barca „több mint egy klub”. A múzeum után megtekintheted az öltözőket, a pályát, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az egész stadionra. Itt minden focirajongó álma valóra válik és meg tudja milyen érzés Barca játékosnak lenni. Bepillantást nyerhetsz még a televíziós stúdióba, a sajtószobába és a kommentári állásokba. Audios idegenvezetés van katalán, spanyol, angol, francia, olasz, német és holland nyelven. A Stadiontúra a mérkőzések napján nem vehető igénybe! A 9-es bejárattól érhető el a Museu del FC Barcelona, a város egyik legnépszerűbb múzeuma. Váltsa meg jegyét még itthon előre nálunk, hogy sorban állás nélkül jusson be!

Nyitva tartás:

Időtartam: kb. 90 perc
Stadiontúra és múzeumlátogatás: 09:30-13:00 és 14:00-20:00
Vasárnap, és ünnepnapokon: 10:00-13:30.
Meccsnapokon csak a múzeum látogatható, 10:00-15:30-ig.


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!