Crystal Palace – Everton FC

Időpont és helyszín

2019.08.10 16:00 @ Selhurst Park Stadion, London


Belépőjegy a Crystal Palace – Everton FC angol bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat!  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri  kiszállítási / foglalási díj fizetendő! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetik fel a mérkőzés napján névre szólóan borítékban voucher ellenében (amit a meccs hetén küldünk mailen).Kiürítés

Leírás

A Crystal Palace Football Club 1905-ben alapított angol labdarúgóklub, mely az angol első osztályban játszik. Stadionjuk, a Selhurst Park Londonban található, befogadóképessége 26 309 fő.

Stadion:

A Selhurst Park angol labdarúgóstadion, mely Londonban található. Az elsőosztályú Crystal Palace használja 1924 óta. 1985 és 1991 között a Charlton, míg 1991 és 2003 között a Wimbledon is használta. Az aréna maximális befogadóképessége 26 309 néző.

Jegyátvétel:

A jegyeket a Londoni hotelben (foglaláskor kérünk megadni vagy mailen megküldeni legkésőbb a meccs hetén) vehetőek fel névre szólóan borítékban voucher ellenében, amit a meccs hetén mailen küldünk. Vagy e-jegyek, ahol külön jelezzük, amit a meccs hetén mailen küldünk.

Helyszín térképen


Érdekelhetnek még…