Emirates Kupa 2024

Esemény időpont és helyszín

2024.08.11 15:00 @ Emirates stadion, London


Jegyek az Emirates Kupa mérkőzésre. 2024-ban az Arsenal az Olympique Lyonnais válogatottját fogadja. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendők foglaláskor. A belépőjegyek párosával garantáltak egymás mellé! A fenti jegyárakon felül egyszeri 5 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek e-jegy formájában kerül átadásra a meccs hetén.törlés

Leírás

Az Emirates-kupa egy az Arsenal által rendezett nyári, kétnapos labdarúgótorna, mely 2007-ben került első alkalommal megrendezésre. A torna két játéknapból áll, mely alatt két-két mérkőzést játszanak le a résztvevő klubok az Emirates Stadionban. A nézők egy jegy megvételével mindkét aznapi találkozót megtekinthetik. A győzelemért 3 pont, a döntetlenért 1 pont, míg a vereségért 0 pont jár a csapatoknak, ám emellett még a rúgott gólok száma is számottevő, hisz minden találat +1 pontot ér. A trófeát a legtöbb pontot gyűjtő klub szerzi meg. A 2009-es kiírástól kezdődően ha a csapatok azonos pontszámmal állnak, akkor a gólkülönbség, majd a szerzett gólok száma, végül az összes kapura lövés rangsorol. Az Emirates-kupa győztesének járó ezüst kupát Thomas Fattorini készítette, akinek a családja 1827 óta készít trófeákat az angol labdarúgás számára. „Egy olyan dizájnt szerettünk volna készíteni, amely egyszerre üt el más nemzetközi labdarúgó trófeáktól és olyan amelyre büszke lehet az elnyerője” – mondta Fattorini. Az Emirates Stadionnak nagyon jellegzetes, aszimmetrikus vonalai vannak a tetején, melyek motivációul szolgáltak a Stadion eredeti márka identitásában szereplő azonos vonalaknak. Az alapja, pereme és a fülei a trófeának ezeket utánozzák, az Emirates logóval a kupa elején.

Stadion:

Az új Emirates stadion 2006. júliusában nyitotta meg kapuit. Az Angol Bajnokság harmadik legnagyobb stadionja. A 60 355 néző befogadására alkalmas létesítmény újraépítése 390 millió fontba került. A második legnagyobb stadion Angliában az Old Trafford után. 41 tv kamera van működésben közvetítés során. Magassága a gyepszőnyegtől a tetejéig 41,9 m. A lelátók mind a négy szintjét tető fedi. A pálya mérete 113 x 76 m. A stadion jellegzetessége, hogy a lelátók alsó és felső szintjén a hagyományos, standard jeggyel rendelkezők foglalhatnak helyet a mérkőzéseken, míg a középső szintre – ami Club Level néven ismert – csak azok juthatnak be, akik licencet vásároltak 1-től 4 évig terjedő időszakra. Közvetlenül a Club Level szint felett elkülönítettek egy szektort, amelyben 2222 ülőhely van összesen, mégpedig úgy, hogy 150 db 10, 12 és 15 ülőhelyből álló részek kerültek kialakításra. Az ide szóló legolcsóbb bérlet ára egy bajnoki évre, adó nélkül 65 000 font (2011-es adat). A lelátókat tető borítja, amely kissé befelé, a pálya irányába lejt. A kialakításnál fontos szerepet játszott még, hogy a pálya sarkainál szabadon áramolhasson a levegő. Ez a két tulajdonsága a szerkezetnek azért fontos, mert így a pályára maximális levegő, és napfény mennyiség kerülhet. 2004. október 5. én a klub egy szerződést kötött az Emirates Airline-nal a stadion névhasználatát illetően. A légitársaság 15 évre 100 millió fontot fizet az Arsenal-nak, amely tartalmazz még a 2006/07-es szezontól egy 8 évre szóló szponzori támogatást.

Jegyinformáció:

A jegyek párosával garantáltak egymás mellé és e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.


Esemény helyszíne térképen


Talán érdekelnek ezek az események..

Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!