FC Everton – FC Southampton

Esemény időpont és helyszín

2020.04.18 16:00 @ Goodison Park, Liverpool


Belépőjegyek a Everton FC – FC Southampton angol bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek kinti hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban.törlés

Leírás

Az Everton Football Club egy 1878-ban alapított angol futballcsapat Liverpoolban. Jelenleg a Premier League-ben szerepel a csapat és története során több szezont töltött az élvonalban, mint bármely másik angol klub. Az öt legsikeresebb angol csapat között tartják őket számon, mivel kilencszer megnyerték a bajnokságot, ötször az FA Kupát, egyszer pedig a KEK-et. Legutóbb 1995-ben nyertek trófeát, az FA Kupát. A klub jelenlegi menedzsere Roberto Martínez, aki 2013 júliusában szerződött a klubhoz a szezon végén a Premier League-ből kiesett Wigantől. Az Everton 1878-ban alapult, legnagyobb riválisa természetesen a város másik profi csapata, a Liverpool. Összecsapásaikat Merseyside derby-ként emlegetik. 2006-ban a vezetőség bejelentette, hogy egy új, nagyobb stadion építését tervezi. A Stolverkosoknak sok szurkolója van, a 2005/06-os szezonban átlagosan a maximális befogadóképesség 90%-a volt kihasználva. Sok ismert játékos fordult már meg az Everton-ban. A valaha volt leghíresebb Dixie Dean, aki az 1920-as és 1930-as években játszott a Goodison Parkban és máig élő gólcsúcsot állított fel azzal, hogy egy szezonban 60 gólt szerzett.

Stadion:

Goodison Park az Everton FC otthona Liverpoolban 1892 óta. A stadion 40 158 férőhelyes. 1891-ben John Houlding, az Anfield Stadion bérlője vásárolta meg a területet. Hivatalosan 1892. augusztus 24-én nyitották meg. Az első meccs a Goodison Parkban a Nottingham Forest ellen zajlott, 1892. szeptember 3-án. A mérkőzés 2–2-es döntetlennel ért véget. Az Everton első bajnoki győzelmét a Newton Heath ellen szerezte, 6–0-ra verték a csapatot. 1913-ban ez volt az első angol futballpálya, melyet az uralkodó (V. György király) meglátogatott. Itt készítettek először befedett kispadokat Angliában. Az 1966-os világbajnokság döntőjét, az 1894-es és az 1910-es FA-kupa-döntőt itt játszották. 1895. április 6-án a Goodison Parkban rendezték az Anglia–Skócia válogatott mérkőzést, ezzel az Everton lett az első klub, amelynek a stadionjában válogatott mérkőzést játszottak.

Maon Stand – Főlelátó

  • Kapacitás: 12,664 fő
  • Építve: 1971

Összeolvad a Main Standdel, a Family Enclosureel és a Top Balconyval.

Bullens Road

  • Kapacitás: 10,784 fő
  • Építve: 1926

A Bullens Roadot a híres futballpálya-építész Archibald Leitch építette.

Gwladys Street End

  • Kapacitás: 10,788 fő
  • Építve: 1938

A Gwladys Street a kapu mögötti rész Goodison Park északi végénél. A Lower Gwladysről azt mondják, hogy ők a leghangosabb Everton-drukkerek.

The Park End – A parkvég

  • Kapacitás: 5,922 fő
  • Építve: 1994

A pálya déli végénél, a kapu mögött helyezkedik el.

Jegyárvétel:

A jegyek a stadionnál vehetőek fel névre szólóan borítékban voucher ellenében, amit a meccs hetén a foglaláskor megadott mailre küldünk.


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!