Akció!

FC Barcelona – Real Madrid / Spanyol Király Kupa

Esemény időpont és helyszín

2023.04.05 21:00 @ Nou Camp, Barcelona


Belépőjegyek az FC Barcelona – Real Madrid spanyol Király Kupa elődöntő mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával garantáltak egymás mellé! A fenti jegyárakon felül egyszeri 5 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs előtt 72-48 órával. Foglaláshoz kell minden ember pontos neve, születési dátuma valamint kártyás szem. ig. száma.törlés

Leírás

A spanyol labdarúgó-szuperkupa (spanyolul Supercopa de España) egy két mérkőzéses labdarúgókupa, melyet a spanyol labdarúgó-bajnokság és a spanyol kupa győztese vív egymással. A jelenlegi címvédő a Barcelona, miután a legutóbbi kiírásban 5-0-s összesítéssel legyőzte a Sevilla együttesét.

Abban az esetben ha egy csapat nyeri a bajnokságot meg a kupát akkor a kupa ezüstérmese fog megküzdeni a bajnokcsapat ellen (magyarul: akkor azok játszanak, akik játszottak a spanyol kupában).

Stadion:

Az 1957. szeptember 24-én felavatott 90 000 férőhelyes Nou Camp Stadion az FC Barcelona hazai mérkőzéseinek helyszíne. Az 1998-99-es szezon során az UEFA “ötcsillagos stadion” minősítéssel ismerte el a Barça otthonának nagyszerűségét. A stadionban a klub történetét bemutató múzeumot és művészeti galériát alakítottak ki, s a régi játékosok és a VIP vendégek saját részlegből tekinthetik meg a mérkőzéseket.

Befogadó képessége az idők folyamán változott, nyitáskor 10 6146 néző fért el, majd ezt 12 1749-re növelték a ’82-es világbajnokságra. A ’90-es évek végére az állóhelyek megszűnésével kapacitása 99 000 alá csökkent. 1972. májusában a Camp Nou adott otthont történelme során először KEK- döntőnek. A Rangers 3- 2 arányban győzte le a Dynamo Moszkvát. 1975-ben elektromos eredményjelzővel szerelték fel a stadiont.

A következő években a klub korcsolya pályát, edzőpályát épített a stadionhoz, amelyek megnyitására 1982-ben került sor. Az 1982-es világbajnokság előtt átalakításon esett át a stadion, VIP helyeket, konferencia termeket alakítottak ki. A legnagyobb alakítás azonban a lelátókra való harmadik szint emelése jelentette, amely plusz 22150 ülőhelyet jelentett. 1993-tól ismét felújítások következtek. A villanyvilágítást, a vezetőknek fenntartott páholyt és a médiának biztosított szektorokat újították főként.

A ’90-es évek végén az álló szektorokat is székekkel töltötték fel, így a maximális nézőszám pontosan 98 772-re változott, amely a mai napig változatlan. A komplexumban található többek közt ajándékbolt, mini edzőpálya, kápolna a játékosok részére s nem utolsó sorban Katalónia leglátogatottabb múzeuma, az 1984-ben átadásra került El Museu del Barca, amely évente 120 0000(!) látogatót vonz. 1420 emléktárgyat láthatnak az ide látogatók a klub történelméből, ebből 420 db trófea!

Jegyátvétel:

A jegyek párosával garantáltak egymás mellé és e-jegy formátumban kerül átadásra a meccs előtt 72-48 órával.


Esemény helyszíne térképen


Talán érdekelnek ezek az események..

Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!