FC Barcelona – Real Madrid

Esemény időpont és helyszín

2023.03.18 00:00 @ Nou Camp, Barcelona


Belépőjegyek az FC Barcelona – Real Madrid spanyol bajnoki meccsre, azaz az El Clásico-ra.  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendők foglaláskor. A belépőjegyek párosával  garantáltak egymás mellé! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek egy része e-jegy formájában kerülnek átadásra pár nappal az esemény előtt, másik részük kinti hotelben vehetők fel névre szólóan borítékban.törlés

Leírás

Az 1899-ben Hans Gamper által alapított csapat mottója: “Més que un club” azaz “több mint egy klub”. Nem véletlen a mottó választás, hiszen a csapat  a katalán életérzés és öntudat jelképe, mely a történelmi múltat tükrözi a presztízs csaták során, mely csúcspontja évről – évre az El Clasico, azaz a Real Madrid elleni derbi. Egy FC Barcelona meccs tehát több mint egy futball, ezt azonban csak a helyszínen lehet átérezni. Az FC Barcelona azon ritka klubok közé tartozik, melyek a spanyol labdarúgó-bajnokság létrehozása óta folyamatosan az első osztály küzdelmeiben vesznek részt. A csapat a 2008/09-as szezon végéig 19 alkalommal volt bajnok és 22 alkalommal szerezte meg az ezüstérmet és számtalan nemzetközi tornán szerepelt sikerrel. Legutóbb a 2009-es Bajnokok ligáján aratot győzelmet a Manchester United csapata felett. A csapat eddig olyan világhírű külföldi játékosokat tudhatott a soraiban, mint Kubala László, Kocsis Sándor, Czibor Zoltán, Johan Cruyff, Diego Maradona, Gary Lineker, Romário, Rivaldo, Luís Figo, Ronaldo, Ronaldinho és Thierry Henry, hogy csak a jelentősebbeket említsük. A klub hazai játékosai közül pedig számos labdarúgó volt meghatározó tagja a spanyol labdarúgó-válogatottnak.

Stadion:

Az 1957. szeptember 24-én felavatott 90 000 férőhelyes Nou Camp Stadion az FC Barcelona hazai mérkőzéseinek helyszíne. Az 1998-99-es szezon során az UEFA “ötcsillagos stadion” minősítéssel ismerte el a Barça otthonának nagyszerűségét. A stadionban a klub történetét bemutató múzeumot és művészeti galériát alakítottak ki, s a régi játékosok és a VIP vendégek saját részlegből tekinthetik meg a mérkőzéseket.

Befogadó képessége az idők folyamán változott, nyitáskor 10 6146 néző fért el, majd ezt 12 1749-re növelték a ’82-es világbajnokságra. A ’90-es évek végére az állóhelyek megszűnésével kapacitása 99 000 alá csökkent. 1972. májusában a Camp Nou adott otthont történelme során először KEK- döntőnek. A Rangers 3- 2 arányban győzte le a Dynamo Moszkvát. 1975-ben elektromos eredményjelzővel szerelték fel a stadiont.

A következő években a klub korcsolya pályát, edzőpályát épített a stadionhoz, amelyek megnyitására 1982-ben került sor. Az 1982-es világbajnokság előtt átalakításon esett át a stadion, VIP helyeket, konferencia termeket alakítottak ki. A legnagyobb alakítás azonban a lelátókra való harmadik szint emelése jelentette, amely plusz 22150 ülőhelyet jelentett. 1993-tól ismét felújítások következtek. A villanyvilágítást, a vezetőknek fenntartott páholyt és a médiának biztosított szektorokat újították főként.

A ’90-es évek végén az álló szektorokat is székekkel töltötték fel, így a maximális nézőszám pontosan 98 772-re változott, amely a mai napig változatlan. A komplexumban található többek közt ajándékbolt, mini edzőpálya, kápolna a játékosok részére s nem utolsó sorban Katalónia leglátogatottabb múzeuma, az 1984-ben átadásra került El Museu del Barca, amely évente 120 0000(!) látogatót vonz. 1420 emléktárgyat láthatnak az ide látogatók a klub történelméből, ebből 420 db trófea!

Jegyátvétel:

A jegyek egy része e-jegy formájában kerülnek átadásra, a másik része kinti hotelben vehetőek át névre szólóan borítékban.


Esemény helyszíne térképen


Talán érdekelnek ezek az események..

Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!