FC Southampton – Manchester United

Esemény időpont és helyszín

2024.09.14 13:30 @ St. Mary's Stadion, Southampton


Belépőjegyek az FC Southampton – Manchester United angol bajnokság mérkőzésére! A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat!  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A jegyek párosával garantáltak egymás mellé! A fenti jegyárakon felül 5 € egyszeri kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.törlés

Leírás

A Southampton Football Club, vagy becenevükön: The Saints (A szentek) egy angol labdarúgócsapat, melynek székhelye a dél-angliai Southampton városában van. A csapat az angol első osztály, a Premier League tagja. A klub eddigi legnagyobb sikere az 1976-ban elért FA-kupa-győzelem. Legjobb helyezésük az 1983–84-es idényben, az első osztályban elért második hely. Az együttes 2005 májusában a másodosztályba került, ahonnan 2012-ben tértek vissza. Becenevüket még megalakulásuk idején kapták, ugyanis eredetileg egyházi futballcsapatként indultak. Hazai pályán a kezdetek óta piros-fehér szerelésben játszanak. Legnagyobb riválisaik közé tartozik a szomszédos Portsmouth városának csapata, összecsapásaik rangadókként vannak számon tartva. A csapat hazai mérkőzéseinek 2001 óta a St. Mary Stadion ad otthont. 

Stadion:

A St Mary’s Stadion angol labdarúgó stadion, mely Southampton városában található. Az angol elsőosztályú Southampton FC használja 2001 óta. Az aréna maximális befogadóképessége 32 505 néző.

Jegyátvétel:

A jegyek egy része e-jegy, a másik része az Önök által foglalt hotelben vehetőek át névre szólóan borítékban voucher ellenében.


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!