Feyenoord – FC Utrecht

Esemény időpont és helyszín

2023.04.23 00:00 @ De Kuip Stadion, Rotterdam


Belépőjegyek az Feyenoord – FC Utrecht holland bajnoki meccsre. A mérkőzés kezdési időpontja a TV közvetítések miatt változhat! Pontos kezdési időpont 1-1,5 héttel az esemény előtt. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával  garantáltak egymás mellé! A fenti jegyárakon felül egyszeri 5 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.törlés

Leírás

Teljes nevén Feyenoord Rotterdam, holland labdarúgó klub. Az Ajax Amsterdam, és a PSV Eindhoven mellett a németalföldi nagy hármas egyike a Feyenoord. A csapat székhelye Rotterdam. Játékosai szinte minden egyes évben harcba szállnak és harcban állnak a holland bajnoki címért folytatott küzdelemben. Ennek következtében napjainkig tizennégy alkalommal végeztek a képzeletbeli bajnoki dobogó legtetején, számtalanszor hódították el a holland kupát. Ugyanakkor nemzetközi szinten is szép sikereket könyvelhet el a klub, legutóbbi kimagasló eredményüket a 2002-es UEFA kupáért folytatott küzdelemben mutatták fel, ekkor megnyerték a sorozatot. Számos igen nagy formátumú labdarúgó játszott a csapatnál, elég, ha csak az Európa-bajnok Gullit-ot, vagy egykori válogatott-béli csapattársát, a sistergő bombáiról elhíresült Ronald Koemant, esetleg a picivel régebbi generáció soraiba tartozó Wim van Hanegemet említjük. Káprázatos pályafutásának lezárásaként a hollandok élő legendája, Johan Cruijff is játszott egy évadot a Feyenoordnál. Ugyancsak itt futott be szép karriert a magyar Kiprich József, aki 1989 és 1995 között viselte a rotterdamiak piros-fehér mezét. Az idei bajnoki kiírásban biztosnak tűnik a PSV sikere, a második és a harmadik helyért azonban még nagy csata van kilátásban, melyben a Feyenoord legnagyobb riválisa az Ajax Amszterdam együttese.

Stadion:

A Feijenoord Stadion (becenevén: De Kuip) egy labdarúgó-stadion Rotterdamban, Hollandiában. A stadion 1937-ben épült és Rotterdam Feijenoord nevezetű kerületéről kapta a nevét. A klub neve szintén a kerület nevét viseli, de azt 1973-ban Feyenoord-ra változtatták. A létesítmény eredetileg 64 000 fő befogadására volt alkalmas, amit 1949-ben 69 000-re kibővítettek, majd az 1994-es felújítást követően 51 000 főre csökkentették. A 2000-es labdarúgó-Európa-bajnokság egyik helyszíne volt. A De Kuip jelenleg a Feyenoord labdarúgócsapatának az otthona, amely az egyik legeredményesebb klub Hollandiában. Hosszú ideje már a holland válogatott egyik otthona is egyben. Több, mint 150 nemzetközi mérkőzést rendeztek itt, az elsőt 1937. május 2-án Belgium ellen. 1963-ban itt rendezték a kupagyőztesek Európa-kupájának a döntőjét, melyben az angol Tottenham Hotspur 5–1 arányban legyőzte a spanyol Atlético Madrid csapatát. Ezen kívül számos kupadöntőnek adott otthont a stadion, az utolsó a 2001–2002-es UEFA-kupa sorozatának döntője volt, ahol a Feyenoord hazai pályán 3–2-re győzte le a Borussia Dortmundot. Szintén itt rendezték a 2000-es labdarúgó-Európa-bajnokság döntőjét, amikor a franciák az olaszokkal találkoztak és a hosszabbításban szerzett aranygóllal 2–1-re győztek.

Jegyátvétel:

A jegyekpárosával garantáltak egymás mellé és e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!