Finalissima 2022 / Olaszország – Argentína

Esemény időpont és helyszín

2022.06.01 19:45 @ Wembley Stadion, London


Belépőjegyek a választott kategóriában és darabszámban a 2022-es Finalissima eseményre. A jegyek teljes összeggel fizetendőek a foglaláskor. A jegyek minimum párosával garantáltak egymás mellé és mobiljegy formájában kerül átadásra a meccs hetén.törlés

Leírás

A 2022-es Finalissima (spanyolul: Finalísima; szó szerint „nagy döntő”) a CONMEBOL–UEFA Bajnokok Kupája, a korábbi dél-amerikai és európai bajnokságok győztesei közötti labdarúgó-mérkőzés lesz a harmadik alkalommal. A mérkőzésen a 2021-es UEFA Európa-bajnokság (2021) győztes Olaszország és a 2021-es Copa América győztese, Argentína játszik. A mérkőzést a londoni Wembley Stadionban játsszák 2022. június 1-jén. A legutóbb 29 évvel ezelőtt lejátszott Artemio Franchi Kupa újjáélesztését az UEFA és a CONMEBOL szervezi a két konföderáció megújított partnerségének részeként.

Helyszín:

A mérkőzést a londoni Wembley Stadionban rendezik, amely a Brent városrészben található Wembleyben található. A Wembley Stadiont 2007-ben nyitották meg az eredeti stadion helyén, amelyet 2002 és 2003 között bontottak le. A Labdarúgó Szövetség (FA) tulajdonában van, Anglia nemzeti futballstadionjaként szolgál. A stadion adott otthont a 2020-as UEFA Európa-bajnokságnak, beleértve a döntőt is, amelyet Olaszország tizenegyesekkel nyert meg Anglia ellen. A korábban Empire Stadium néven ismert eredeti stadion 1923-ban nyílt meg, és az 1966-os labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseinek adott otthont, beleértve a döntőt is, amelyen a házigazda Anglia hosszabbítás után 4–2-re legyőzte Nyugat-Németországot, valamint az 1996-os UEFA Euro-bajnokságon döntőt, amelyben Németország legyőzte Csehországot. A Wembley ad otthont az FA-kupa éves döntőjének is, az 1923-as White Horse döntő óta (kivéve a 2001-től 2006-ig tartó időszakot, amikor a stadiont újjáépítették).

Jegyinformáció:

A jegyek minimum párosával garantáltak egymás mellé. A Club Wembley jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén, a standard jegyek mobilapplikáción keresztül kerül átadásra.


Esemény helyszíne térképen

Stadion / helyszín nincs megadva.

Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!