Hollandia – Lengyelország / Nemzetek Ligája

Esemény időpont és helyszín

2022.06.16 20:45 @ Stadium Feyenoord, Rotterdam


Belépőjegyek a Hollandia – Lengyelország UEFA Nemzetek Ligája  meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendő foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra (mailen küldjük a foglaláskor megadott e-mailre legkésőbb 1 héttel az esemény előtt).  Foglaláshoz kell minden ember pontos neve, születési dátuma valamint útlevél vagy kártyás szem. ig.  száma.törlés

Leírás

Az UEFA Nemzetek Ligája (eredeti nevén: UEFA Nations League) az Európai Labdarúgó-szövetség által szervezett labdarúgótorna, amelyen az UEFA-tagsággal rendelkező országok felnőtt férfi labdarúgó-válogatottjai vehetnek részt. A torna elindításáról 2014. március 27-én döntött az UEFA. Az első torna 2018 szeptemberében indul, a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot követően, és 2019 júniusában ér véget. Az esemény elsősorban a barátságos mérkőzéseket kívánja helyettesíteni.

Az 55 csapatot négy divízióra (A, B, C, D) osztják. A divíziókon (ligákon) belül négy-négy csoportot hoznak létre. Az A és B divízióban 12 csapat, a C divízióban 15, a D divízióban 16 csapat szerepel. Az egyes csoportokban oda-visszavágós körmérkőzéseket játszanak a csapatok. A ligák utolsó négy helyezettje – az A, B, C divízíóból – kiesnek az eggyel alattuk lévő divízióba. A csoportgyőztesek – a D, C, B divzíóból – felkerülnek az eggyel felettük lévő divízióba. Az A divízió négy csoportelsője a Nemzetek Ligája trófeájáért mérkőzik, kieséses rendszerben (két elődöntő és döntő). A Nemzetek Ligájából részvételi jogot lehet szerezni a labdarúgó-Európa-bajnokságra. Az UEFA Nemzetek Ligáját csoportköreit minden páros év szeptemberétől novemberig játsszák le, a következő páratlan év júniusában kerül sor az A divízió négyes döntőjére. Az UEFA Nemzetek Ligájának minden második évben lesz győztese.

Jegyátvétel

A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra (mailen küldjük a foglaláskor megadott e-mailre legkésőbb 1 héttel az esemény előtt). Foglaláshoz kell minden ember pontos neve, születési dátuma valamint útlevél vagy kártyás szem. ig szám.


Esemény helyszíne térképen

Stadion / helyszín nincs megadva.

Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!