Inter – Juventus / Olasz Kupa

Esemény időpont és helyszín

2023.04.25 21:00 @ San Siro Stadion, Milanó


Belépőjegyek az Inter – FC Juventus olasz kupa meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek garantáltak egymás mellé! A fenti jegyárakon felül egyszeri 5 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig.  számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén!törlés

Leírás

A Coppa Italia (Olasz Kupa, hivatalosan TIM Kupa) az olasz labdarúgás évenként megrendezett kupája. Az első kiírását 1922-ben tartották, de a második bajnokot csak 1936-ban avatták. A Juventus vezeti az örök ranglistát tizenegy győzelemmel. A Roma játszotta a legtöbb döntőt, 15-öt (a Torino 14, a Juventus 14 döntőt játszhatott). A címvédő egy háromszínű kokárdát viselhet a mezén, és Európa-liga indulást szerez a következő idényre. Azok a klubok, amelyek 10 alkalommal megnyerik a rendezvényt, egy ezüst színű csillagot viselhetnek a mezükön, ami hasonló ahhoz, amikor a Scudettót 10-szer megnyerő csapatok aranycsillagot kapnak. A torna iránt alacsony az érdeklődés, ami főként annak köszönhető, hogy a csapatok nem tulajdonítanak neki nagy jelentőséget, és nem a legjobb csapatukat küldik a pályára. Amíg a legjobb csapatok közül néhánynak 50,000 fős az átlagnézettsége a bajnoki mérkőzéseken, addig ugyanezeknél a csapatoknál a Coppa Italia mérkőzések csupán körülbelül 30,000 nézőt vonzanak. Érdekesség, hogy a legtöbb nemzeti kupa Európában nagy tömegeket vonz. Olaszországban gyakran csak a döntőre látogat ki sok néző, ahol az Európa-liga indulás dől el.

Stadion:

A közel 83 000 férőhelyes hatalmas stadionjuk a Giuseppe Meazza (Inter szurkolók körében) San Siro (AC Milan szurkolók körében) 1925-ben épült és ma talán a világ egyik leghangulatosabb arénája, amit talán annak is köszönhet, hogy a meredek lelátói, futópálya hiánya a pálya körül igazán közel érezteti a temperamentumos szurkolókat a mérkőzéshez!

Jegyátvétel:

A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig számát! Ezek nélkül a jegyeket fizetés esetén sem áll módunkban visszaigazolni! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén a foglaláskor megadott e-mailre.


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!