Laver Kupa / Döntő

Esemény időpont és helyszín

2022.09.25 10:00 @ O2 Arena, London


Belépőjegy a Laver Kupa teniszverseny döntőjére a választott kategóriában. A jegyek párosával garantáltak egymás mellé. A jegyáron felül egyszeri 15 €/foglalás fizetendő! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra az esemény előtt pár nappal.törlés

Leírás

LAVER KUPA –  évente megrendezésre kerülő teniszverseny a legnagyobb nevekkel!

A legendás ausztrál Rod Laver-ről elnevezett Laver Kupa egy évente (kivéve az Olimpiai évében), 2 héttel a US Open-t követően, mindig más helyszínen  megrendezésre kerülő férfi tenisz verseny.  Idén 2022. szeptember 23-25 között London ad otthont. A verseny során 6 európai játékosból csapat méri össze tudását és erejét 6 Európán kívüli teniszezővel. Az európai csapat kapitánya Björn Borg, a “Világ csapat” kapitánya” John McEnroe. A 3 nap alatt 12 mérkőzést lehet megtekinteni (9 egyéni és 3 páros).

CSAPATOK
  • mindkét csapatnak 6 játékosa van
  • 4 játékos a világ ranglista első 4 helyezettje (a Wimbledoni versenyt követően), a másik 2 játékost a csapatkapitány választja ki (a US Open-t követően)
  • a csapatkapitány dönt arról, hogy a 6 játékosa közül ki induljon párosban is
MÉRKŐZÉSEK
  • a Laver Kupát “hard court”, azaz kemény borítású pályán játsszák 3 napon keresztül
  • minden nap 4 mérkőzés kerül megrendezésre: 3 egyéni és 1 páros
  • minden nyertes mérkőzés 1 pontot jelent az 1. napon, 2 pontot a 2. napon és 3 pontot a 3. napon. A legtöbb pontos összegyűjtő csapat nyeri a Laver Kupát.
Jegyátvétel:

A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra az esemény előtt pár nappal a foglaláskor megadott e-mailre. A jegyek párosával garantáltak egymás mellé! 


Esemény helyszíne térképen

Stadion / helyszín nincs megadva.

Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!