Madrid Masters – Mutua Madrid Open férfi Döntő

Esemény időpont és helyszín

2024.05.05 15:30 @ La Caja Magica, Madrid


Belépőjegyek a Madrid Open – Mutua Madrid Open  tenisz verseny férfo döntőre és a női páros döntőre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendők foglaláskor. A belépőjegyek párosával garantáltak egymás mellé! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a foglaláskor megadott e-maileretörlés

Leírás

A Madrid Masters Open (hivatalosan szponzorált nevén: Mutua Madrid Open) egy évente megrendezett tenisztorna Madridban férfiak és nők számára. A verseny helyszíne 2002 óta Madrid, korábban Stuttgart, Essen, és Stockholm is adott helyet. A torna része az ATP Masters 1000 sorozatnak. Összesen 48 versenyző vehet részt, a 16 kiemeltnek nem kell játszania az első körben. Az összdíjazása férfiaknak 3 700 000 euró, nőknek pedig 4 500 000 dollár. A tornát 2008-ig az év második felének fedett pályás szezonjában tartották, kemény pályán. 2009-től kezdve azonban megváltozott a Masters-sorozat, és a Madrid Masters a salakos szezon harmadik Masters 1000 tornája lett. Szintén 2009-ben már a WTA is csatlakozott a versenyhez, így nők is indulnak rajta. A női torna Premier Mandatory kategóriájú, és 60 versenyző vesz részt a tornán.

Helyszín:

A La Caja Mágica egy többcélú stadion Madridban, Spanyolországban. 2009 óta a Madrid Open tenisztorna otthona. Az egyetlen szerkezet alatt három pálya és egy sor behúzható tető található. Az 1-es és 2-es pálya befogadóképessége megnőtt volna, ha Madrid sikeres volt a 2020-as nyári olimpiai versenyre.


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!