Captura-de-pantalla-2016-07-13-a-las-14.15DSCF1341 copyDSCF1342 copyDSCF1350 copy12/05/2010 Imagen interior del estado de fútbol del Málaga Clubsello_oficial_malaga_1617

Malaga CF – Real Sociedad

Időpont és helyszín

2018.04.22 16:15 @ La Rosaleda Stadium - Malaga


Belépőjegyek a Malaga CF – Real Sociedad spanyol bajnoki mérkőzésre. A mérkőzés kezdési időpontja a TV közvetítés miatt változhat! Pontos kezdési időpont 1-1,5 héttel esemény előtt! A meccsek 95%-a szombat este szokott lenni! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A jegyáron felül egyszeri 15 €/foglalás fizetendő.  A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A  jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.
Egyéb információk

A Málaga Club de Fútbol egy spanyol labdarúgóklub Málagaban, Andalúziában. Jelenleg a La Ligában szerepelnek. A Málaga CF az egyik legjelentősebb történelemmel rendelkező andalúz csapat. Összesen 28 szezont töltöttek a spanyol első osztályban és 34-szer szerepeltek a második vonalban. A csapat 2002-ben megnyerte az Intertotó-kupát és jogot szerzett magának az UEFA kupában való indulásra.

Stadion:

Estadio La Rosaleda egy futball stadion Málaga városoban, Andalúzia, Spanyolország déli részén. Ez a Málaga CF hazai stadionja, Primera División volt korábban, a Club Deportivo Málaga, amelynek Málaga CF örököse.  A leányvállalat Atlético Malagueño is használják. Teljesítménye 30044 nézőt, és ezzel a negyedik legnagyobb stadion Andalúziában.

Jegyátvétel:

A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a foglaláskor megadott e-mailre legkésőbb a mérkőzés hetén.

Helyszín térképen