Akció!
eastlands aWTetihad-1WTchx822ctwyat2mg1l92mbdrbe.640x427x1WT1353172687WTEthiad_blocksWT9320The_City_of_Manchester_Stadium_WTOLYMPUS DIGITAL CAMERAmanchester-cityWT

Manchester City – Huddersfield Town

Időpont és helyszín

2018.05.06 14:30 @ Etihad Stadion - Manchester


Belépőjegyek a Manchester City – Huddersfield Town angol bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget.  A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek kinti hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban.
Egyéb információk

A Manchester City Football Club az angol legfelső osztályban (Premier League) játszó manchesteri labdarúgóklub. 1880-ban alapították West Gorton (St. Marks) néven, a klub neve 1887-ben Ardwick AFC lett, mai nevét 1894-ben kapta. Háromszor nyerte meg az angol bajnokságot, négyszer volt angol kupagyőztes és egyszer a KEK-et is elnyerték. Legsikeresebb időszaka az 1960-as évek vége és az 1970-es évek eleje volt. Az utóbbi évtizedekben inkább a másik manchesteri klub, a Manchester United csillogott, a Manchester Cityre pedig nehéz idők jártak – 1976 óta semmilyen komoly eredményük nem volt. A mélyponton három éven belül kétszer is kiestek az 1990-es években és egy évet a bajnokság harmadik osztályában voltak kénytelenek tölteni. Azóta azonban visszakerültek a legjobb klubok osztályába. A Manchester Citynek (csakúgy mint a Manchester Unitednek) nagy hagyományos rajongótábora van: otthon több, mint negyvenezer néző előtt szoktak játszani az Etihad Stadionban.

Jegyátvétel:

A fenti jegyárakon felül egyszeri 15  €/ foglalás kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetik fel  névre szólóan borítékban voucher ellenében (amit a meccs hetén küldünk a foglaláskor megadott e-mailre).

Helyszín térképen