Monte-Carlo Rolex Masters – 3 napos bérlet

Esemény időpont és helyszín

2023.04.14 10:00 @ Monte-Carlo Rainier III Center Court, Monte Carlo


3 napos bérlet a Monte-Carlo Rolex Masters tenisz verseny negyeddöntők, elődöntő és döntő meccsére. A bérletek a szabad helyek függvényében vagy 2023. Január 31-ig foglalhatóak! A jegyek párosával garantáltak egymás mellé és e-jegy formájában kerülnek átadásra, amit a foglaláskor megadott e-mail címre küldünk ki fizetést követően 72 órán belül.törlés

Leírás

A Monte-Carlo Rolex Masters minden év április végén/május elején megrendezett tenisztorna a Franciaországban található Roquebrune-Cap-Martinben, Monaco határában. A versenyt csak férfiak számára rendezik, az ATP World Tour Masters 1000-es tornák közé tartozik. A mérkőzések szabadtéri salakos pályákon folynak. Összdíjazása 2 750 000 euró. Összesen 56 teniszező vehet részt, az első nyolc kiemeltnek nem kell játszania az első körben. Az első versenyt 1897-ben rendezték meg.

Jegyátvétel:

A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra. A jegyek minimum párosával garantáltak egymás mellé. A jegyáron felül egyszeri 5 € foglalási/adminisztratív díjat számolunk fel. Jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre!


Esemény helyszíne térképen


Talán érdekelnek ezek az események..

Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!