Monte-Carlo Rolex Masters – 32 között

Esemény időpont és helyszín

2024.04.10 10:00 @ Monte-Carlo Rainier III Center Court, Monte Carlo


Belépőjegyek a választott kategóriában a Monte-Carlo Rolex Masters tenisz verseny a legjobb 32 között meccsére. A jegyek párosával garantáltak egymás mellé és e-jegy formájában kerülnek átadásra, amit a foglaláskor megadott e-mail címre küldünk ki fizetést követően 48 órán belül. Jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.törlés

Leírás

A Monte-Carlo Rolex Masters minden év április végén/május elején megrendezett tenisztorna a Franciaországban található Roquebrune-Cap-Martinben, Monaco határában. A versenyt csak férfiak számára rendezik, az ATP World Tour Masters 1000-es tornák közé tartozik. A mérkőzések szabadtéri salakos pályákon folynak. Összdíjazása 2 750 000 euró. Összesen 56 teniszező vehet részt, az első nyolc kiemeltnek nem kell játszania az első körben. Az első versenyt 1897-ben rendezték meg.

Jegyátvétel:

A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra. A jegyek minimum párosával garantáltak egymás mellé. A jegyáron felül egyszeri 5 € foglalási/adminisztratív díjat számolunk fel. Jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre!


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!