Negyeddöntők – Meccs 57

Esemény időpont és helyszín

2022.12.09 22:00 @ Lusail Stadium, Lusail City


Belépőjegyek a választott kategóriában a 2022-es Labdarúgó Világbajnokság meccsére. A jegyek párosával garantáltak egymás mellé és itthon átadásra kerülnek mobiljegy formájában az esemény előtt. Foglaláshoz kell minden ember pontos neve, születési dátuma valamint útlevél száma.törlés

Leírás

2022-es labdarúgó-világbajnokság a 22. világbajnokság lesz, melyet a szokásos időszaktól a helyi időjárás miatt eltérően november 21. és december 18. között Katar rendez. A rendező országról 2010. december 2-án döntött a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség. Ugyanekkor döntöttek a 2018-as labdarúgó-világbajnokság helyszínéről is. A világbajnokság a selejtezőkkel együtt FIFA-rendezvénynek minősül és a FIFA szabályait alkalmazzák. Katar még soha sem szerepelt labdarúgó-világbajnokságon. Ez az első alkalom, hogy a világbajnokságot egy arab országban tartják és 2002 óta az első, amelyet Ázsiában. Az utolsó világbajnokság, amelyen 32 csapat vesz részt, 2026-ban 48-ra emelkedik a résztvevők száma. 


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!