Nitto ATP Finals 2019 – selejtező

Időpont és helyszín

2019.11.12 18:15 @ O2 Arena, London


Belépőjegy Nitto ATP Finals selejtező esti eseményére. A jegyek párosával garantáltak egymás mellé. A jegyek Londoni hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban!Kiürítés
Kategóriák: ,
Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leírás

A Barclays ATP World Tour Finals a Grand Slam-tornák után a legjelentősebb tenisz torna, amelyre minden évben év végén kerül sor. Csak az adott év nyolc legeredményesebb férfi teniszezője vehet részt rajta (az ATP Race első nyolc helyezettje).

A legtöbb tenisztornával ellentétben ezen a versenyen nincs egyenes kiesés az első köröktől kezdve, hanem a nyolc versenyzőt két négyes csoportba osztják, és a teniszezők egymással csoportköröket (3 round robin meccset) játszanak. Mindkét csoportból 2-2 teniszező jut tovább (győzelem: 2 pont, vereség: 0 pont, pontegyenlőség esetén a játszma- és játékarányok is számítanak). Az elődöntőben az egyik csoport győztese a másik csoport második helyezettjével játszik, itt már egyenes kiesés van. Az elődöntő győztesei játszanak a címért. A páros versenyt sokáig egy külön torna keretében rendezték meg, egy héttel később. Az utóbbi években azonban együtt rendezik meg a két eseményt, és az egyénihez hasonlóan az év nyolc legeredményesebb párosa vehet részt rajta. A nők számára külön bajnokságot rendeznek, ez a WTA Tour Championships.

Esemény helyszíne:

A különleges kinézetű O2 Aréna a brit főváros és egyben Nagy-Britannia egyik legnépszerűbb koncert- és sport-helyszíne. Az aréna a Greenwich – félszigeten helyezkedik el, London délkeleti részén. Az Aréna nem csak zenei rendezvények helyszínéül szolgál. Minden évben nagy sikerű sport rendezvényeknek ad otthont az épület.

Megközelítés:

A helyszín legkönnyebben Metróval közelíthető meg. A legközelebbi megálló a Jubilee Line – North Greenwich – állomása. A North Greenwich-i állomásról hét buszjárat tart az O2 felé, a buszok csaknem percenként hagyják el a pályaudvart.

Helyszín térképen


Érdekelhetnek még…