Nitto ATP Finals 2020 – selejtező délután

Esemény időpont és helyszín

2020.11.19 12:15 @ O2 Arena, London


Belépőjegy Nitto ATP Finals selejtező délutáni eseményére. A jegyek párosával garantáltak egymás mellé. A jegyek Londoni hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban!törlés

Leírás

A Nitto ATP World Tour Finals a Grand Slam-tornák után a legjelentősebb tenisz torna, amelyre minden évben év végén kerül sor. Csak az adott év nyolc legeredményesebb férfi teniszezője vehet részt rajta (az ATP Race első nyolc helyezettje).

A legtöbb tenisztornával ellentétben ezen a versenyen nincs egyenes kiesés az első köröktől kezdve, hanem a nyolc versenyzőt két négyes csoportba osztják, és a teniszezők egymással csoportköröket (3 round robin meccset) játszanak. Mindkét csoportból 2-2 teniszező jut tovább (győzelem: 2 pont, vereség: 0 pont, pontegyenlőség esetén a játszma- és játékarányok is számítanak). Az elődöntőben az egyik csoport győztese a másik csoport második helyezettjével játszik, itt már egyenes kiesés van. Az elődöntő győztesei játszanak a címért. A páros versenyt sokáig egy külön torna keretében rendezték meg, egy héttel később. Az utóbbi években azonban együtt rendezik meg a két eseményt, és az egyénihez hasonlóan az év nyolc legeredményesebb párosa vehet részt rajta. A nők számára külön bajnokságot rendeznek, ez a WTA Tour Championships.

Esemény helyszíne:

A különleges kinézetű O2 Aréna a brit főváros és egyben Nagy-Britannia egyik legnépszerűbb koncert- és sport-helyszíne. Az aréna a Greenwich – félszigeten helyezkedik el, London délkeleti részén. Az Aréna nem csak zenei rendezvények helyszínéül szolgál. Minden évben nagy sikerű sport rendezvényeknek ad otthont az épület.

Megközelítés:

A helyszín legkönnyebben Metróval közelíthető meg. A legközelebbi megálló a Jubilee Line – North Greenwich – állomása. A North Greenwich-i állomásról hét buszjárat tart az O2 felé, a buszok csaknem percenként hagyják el a pályaudvart.

Jegyátvétel:

A jegyeket az Önök által foglalt hotelben vehetnek fel névre szólóan borítékban voucher ellenében amit az esemény hetén a megadott e-mailre küldünk. A szállás foglalás adatait legkésőbb az esemény hetén kell megadni!


Esemény helyszíne térképen


Talán érdekelnek ezek az események..

Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!