RB Leipzig – Manchester City

Esemény időpont és helyszín

2023.10.04 21:00 @ Red Bull Arena, Lipcse


Belépőjegyek a RB Leipzig – Manchester City Bajnokok Ligája mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával garantáltak egymás melléA jegyek egy része e-jegy a másik része kint vehetőek fel névre szólóan borítékban fényképes igazolvánnyal.törlés

Leírás

Minden kétséget kizárva, ez a labdarúgás legrangosabb tornája, így legyen szó egy élő Bajnokok Ligája selejtezőről vagy döntőről, életre szóló élményben lesz része! A ligának több, mint egy milliárdos nézőközönsége van minden évben, így garantáltan nem Ön lesz az egyetlen, aki az áhított jegyekért megküzd! A Bajnokok Ligáját nem elég a televízión keresztül követni, egy élő mérkőzés minden focikedvelő legnagyobb álma! És most itt a lehetőség, hogy befizessen egy álomra! Nálunk minden Bajnokok Ligája meccsre megtalálja több kategóriában jegyét, legyen szó a Arsenal, FC Chelsea, AC Milan, Manchester United, Real Madrid vagy a Barcelona mérkőzéseiről! Ha kíváncsi Európa legjobb csapatainak káprázatos játékára, akkor ideje bebiztosítania helyét a közelgő mérkőzésekre!

Rasen Ballsport Leipzig német futballcsapat, székhelye Lipcse. Az energiaital gyártó cég – a Red Bull − 2009-ben felvásárolta a SSV Markranstädt együttesét azzal a céllal, hogy 10 éven belül a Bundesligában szerepeljen az együttes. A 2009-10-es szezonban az ötödosztályból a negyedik vonalba jutottak fel. Két évvel később feljutottak a 3. Ligába. Rögtön első évükben gólkülönbségben lettek másodikak az 1. FC Heidenheim mögött, de így is feljutottak a Bundesliga 2-be. Az első osztályba két év után jutottak fel.

Stadion:

Red Bull Arena korábban Zentralstadion egy labdarúgó-stadion Németországban, Szászország területén Lipcsében az egykori Kelet-Németország területén. Kelet-Németország egyik legnagyobb labdarúgó-stadionja, ahol labdarúgás mellett koncerteket is rendeznek. Különböző lipcsei csapatok használták, mint hazai stadion, beleértve a VfB Leipzig (1. FC Lokomotive Leipzig ) a 20. században (beleértve több európai mérkőzésekkel, 1970 és 1990 között). 2004-2007 között a FC Sachsen Leipzig használta a stadiont, majd a 2008-09-es szezontól már a Alfred-Kunze-Sportpark-ban játszották. 2009-ben a Red Bull megvásárolta a SSV Markranstädt és átnevezte RasenBallsport Leipzig névre. A megvásárlás után a Zentralstadion-t átnevezték “Red Bull Arena” névre. 2010. március 25-én kezdték meg az átnevezést, ami 10 évre szól, azaz 2010 júliusától egészen 2020 júliusáig. A csapat felújította a stadiont, korszerűsítette. A 2010-11-es szezon elején a Hallescher FC stadionjában a Kurt-Wabbel Stadionban játszottak néhány hazai mérkőzést, mivel a Red Bull Arena felújítás alatt állt. Ezek a lépések azért voltak fontosak, hogy biztosítsák a következő szezonra a licencet a Német labdarúgó-szövetség részéről.

Jegyátvétel

A belépőjegyek párosával garantáltak egymás mellé és e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs elött pár nappal.


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!