Akció!

Roland Garros 2020 Nyolcaddöntők

Esemény időpont és helyszín

2020.10.05 11:00 @ Stade Roland Garros, Párizs


Roland Garros belépőjegy a választott kategóriában a választott pályára! A jegyek e-jegy formájában kerül átadásra az esemény előtt pár nappal. A jegyek névre szólóak és minimum párosával garantáltak egymás mellé. Foglaláshoz kérjük adja meg az utazók pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás személyi ig. számát!törlés

Leírás

Roland Garros (hivatalos nevén: Tournoi de Roland-Garros) a párizsi salakpályás Grand Slam tenisz bajnokság. Kéthetes torna, minden évben május közepétől június elejéig rendezik meg az év második Grand Slam-tornájaként. Angol nyelvterületeken sokszor French Open (magyarul: francia nyílt teniszbajnokság) néven is emlegetik. A Roland Garros egyike a legnagyobb és legértékesebb tenisztornáknak. Minden évben ez a torna zárja le a salakos idényt a füves idény kezdete előtt.

A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra az esemény előtt pár nappal. A jegyek névre szólóak és minimum párosával garantáltak egymás mellé. Foglaláskor kérjük adja meg az utazók pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás személyi ig. számát!


Esemény helyszíne térképen


Talán érdekelnek ezek az események..

Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!