SL Benfica – FC Porto

Esemény időpont és helyszín

2023.10.01 00:00 @ Estadio da Luz Stadion, Lisszabon


Jegyek az SL Benfica – FC Porto Portugál Liga mérkőzésre a választott kategóriában. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával garantáltak egymás mellé és e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs előtt pár nappal. A jegyek hazai vagy semleges szektorba szólnak.törlés

Leírás

A lisszaboni Benfica a portugál labdarúgó-bajnokság legsikeresebb klubja 37 bajnoki címével és 26 kupa elsőséggel. 1904-ben alapították a klubot. Leghíresebb játékosa Eusébio volt, aki 1961-től 1975-ig játszott a csapatban, és 715 fellépésén 727 gólt szerzett. Stadionja a 65 000 férőhelyes Estádio da Luz (a Fény stadionja), melyet 2003-ban nyitottak meg. A klubban játszott Fehér Miklós magyar válogatott labdarúgó, tragikus körülmények közt bekövetkezett haláláig.

Stadionja:

Az Estádio da Luz egy labdarúgó-stadion Lisszabonban, Portugáliában, az SL Benfica otthona. Nevének jelentése: A fény stadionja, de a szurkolók gyakran nevezik „A Catedral”-nak, vagyis katedrálisnak is. A négy csillagos UEFA-stadiont, Európa huszonegyedik legnagyobb stadionját 2003. október 25-én nyitották meg. Ez a létesítmény adott otthont a 2004-es labdarúgó-Európa-bajnokság 3 csoportmeccsének, a portugál-angol negyeddöntőnek és a Portugália-Görögország döntőnek. A 2013–2014-es UEFA-bajnokok ligája döntőjét itt játszották. A korábbi Benfica stadion 120 000 férőhelyes volt, de azt 2002-ben lebontották és azóta a Populous cég által felépített új 65 647 férőhelyes arénában játssza mérkőzéseit a lisszaboni csapat.

Jegyátvétel

A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra az esemény előtt pár nappal.


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!