SL Benfica – GD Chaves

Esemény időpont és helyszín

2024.03.30 00:00 @ Estadio da Luz Stadion, Lisszabon


Jegyek az SL Benfica – GD Chaves Portugál Liga mérkőzésre a választott kategóriában. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendők foglaláskor. A belépőjegyek párosával garantáltak egymás mellé és e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs előtt pár nappal. A jegyek hazai vagy semleges szektorba szólnak.törlés

Leírás

A lisszaboni Sporting Lisbon Benfica (azaz SL Benfica) a portugál labdarúgó-bajnokság legsikeresebb klubja 37 bajnoki címével és 26 kupa elsőséggel. 1904-ben alapították a klubot. Leghíresebb játékosa Eusébio volt, aki 1961-től 1975-ig játszott a csapatban, és 715 fellépésén 727 gólt szerzett. Stadionja a 65 000 férőhelyes Estádio da Luz (a Fény stadionja), melyet 2003-ban nyitottak meg. A klubban játszott Fehér Miklós magyar válogatott labdarúgó, tragikus körülmények közt bekövetkezett haláláig.

Stadionja:

Az Estádio da Luz egy labdarúgó-stadion Lisszabonban, Portugáliában, az SL Benfica otthona. Nevének jelentése: A fény stadionja, de a szurkolók gyakran nevezik „A Catedral”-nak, vagyis katedrálisnak is. A négy csillagos UEFA-stadiont, Európa huszonegyedik legnagyobb stadionját 2003. október 25-én nyitották meg. Ez a létesítmény adott otthont a 2004-es labdarúgó-Európa-bajnokság 3 csoportmeccsének, a portugál-angol negyeddöntőnek és a Portugália-Görögország döntőnek. A 2013–2014-es UEFA-bajnokok ligája döntőjét itt játszották. A korábbi Benfica stadion 120 000 férőhelyes volt, de azt 2002-ben lebontották és azóta a Populous cég által felépített új 65 647 férőhelyes arénában játssza mérkőzéseit a lisszaboni csapat.

Jegyátvétel

A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra az esemény előtt pár nappal.


Esemény helyszíne térképen


Talán érdekelnek ezek az események..

Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!