Sporting Lisbon – Vitória Guimarães

Esemény időpont és helyszín

2024.04.21 00:00 @ Estadio Jose Alvalade, Lisszabon


Belépőjegyek a Sporting Club Lisbon – Vitória Guimarães portugál bajnokság meccsére. A fenti árak/jegy értendők a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendők foglaláskor. A belépőjegyek párosával garantáltak egymás mellé! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra, amit mailen küldünk.törlés

Leírás

A Sporting Clube de Portugal egy 1906. Július 1-én alapított portugál sportklub. Székhelye Lisszabonban van. A magyar sportsajtóban Sporting Lisszabon néven ismert. 18-szoros portugál bajnok és 14-szeres kupagyőztes. 

Stadion:

Az Estádio José Alvalade vagy José Alvalade stadion lisszaboni sportlétesítmény, a portugál Sporting csapatának otthona. Az újjáépített stadiont 2003. augusztus 6-án nyitották meg. A stadiont, amely magában foglal egy bevásárlóközpontot mozival, egészségklubot, klubmúzeumot, sportpavilont, klinikát és egy irodaházat is, a portugál építész, Tomás Taveira tervezte. Az építési költségek 121 millió eurót tettek ki. Az UEFA „ötcsillagos stadion”-kategóriába sorolta, amely lehetővé teszi azt, hogy nemzetközi eseményeket rendezhet. Eredetileg 40 ezer fő befogadására építették volna, de később közel 50 ezer férőhelyesre bővítették. A stadion alatt 1315 földalatti parkolót építettek, köztük 30-at a mozgássérülteknek. A megnyitó 2003. augusztus 6-án volt, amelyen a Sporting 3–1-re legyőzte az angol bajnokságban szereplő Manchester United csapatát. A 2004-es Európa-bajnokságon három csoportmérkőzésnek, a francia–görög-negyeddöntőnek, és a Portugália–Hollandia-elődöntőnek adott otthont. Itt rendezték a 2005-ös UEFA-kupa-döntőt is, amelyen a CSKA Moszkva 3–1-re legyőzte a Sportingot. 

Jegyátvétel:

A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.


Esemény helyszíne térképen


Talán érdekelnek ezek az események..

Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!