Tottenham Hotspur – FC Everton

Esemény időpont és helyszín

2024.08.24 16:00 @ Tottenham Hotspur Stadium, London


Belépőjegyek a Tottenham Hotspur – FC Everton angol bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendők foglaláskor. A fenti jegyárakon felül egyszeri 5 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek párosával garantáltak egymás mellé! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén e-mailen.törlés

Leírás

A Tottenham Hotspur (teljes nevén: Tottenham Hotspur Football Club) egy 1882-ben, Hotspur Football Club néven alapított angol labdarúgóklub. Teljes nevükkel ellentétben többnyire csak Tottenham vagy Spurs néven emlegetik a szurkolók körében. A Spurs a Chelsea-hez, vagy az Arsenalhoz hasonlóan fővárosi csapat, így székhelyük, a Tottenham Hotspur stadion a londoni Tottenham-ben található. A csapat színei a fehér és a tengerészkék. Mottójuk Audere est Facere (angolul To Dare Is To Do, ami magyarul annyit tesz: „merni annyi, mint megtenni”), amely a klub régi címerén is fel volt tüntetve. Jelképük egy fiatal kakas egy focilabdán. Ősi riválisuk a szintén észak-londoni Arsenal, a két csapat közti meccseket “Észak-londoni derbi”nek nevezik. A Tottenham volt az első klub a 20. században, amely egyszerre hódította el a bajnoki címet és az FA Kupát az 1960-61-es szezonban; valamint az első brit klub, amelyik európai trófeát tudott nyerni. (forrás: Wikipedia)

Stadion:

Tottenham Hotspur Stadion a Tottenham Hotspur labdarúgóklub otthona. Észak-Londonban, Tottenhamben található, 2019-ben építettékJelenleg 62 062 férőhelyes. A stadion gyepszőnyegét kevesebb mint fél óra alatt teljesen el lehet tüntetni. Az stadion déli lelátója 17 500 férőhelyével egész Anglia legnagyobb egyszintes szektora. A tetején egy üvegsétány húzódik, aki pedig ezen végigsétál, az hozzá érhet az épület tetején elhelyezett szimbólumhoz, a fiatal kakashoz. A lelátót úgy alakították ki, hogy a szurkolók rendkívül közel legyenek a pályához, a hangjukat pedig a lehető legjobban továbbítsa a játéktér felé, ezzel elősegítve a fantasztikus atmoszférát. A szektor saját identitással, egyedi karakterrel rendelkezik. A lelátó alatt húzódik egy hatalmas üvegátrium, ahol többek között egy hatvanöt méter hosszú bárpult található és különböző étkezési, italozási lehetőségeket kínál. Saját mikrosörfőzde is helyet kapott a létesítményben. A kiszolgáló-létesítmények között szerepel néhány bár és étterem, ahonnan üvegfalakon keresztül tekinthető meg, hogy hogyan futnak ki a pályára a labdarúgók. Többféleképpen is emléket állít a stadion a White Hart Lane-nek. A komplexum előcsarnoka Tottenham Hotspur régi otthonának szétzúzott törmelékeiből épültek, valamint emléktáblát kapott az előző kezdőkör pontos helye is az egyik szektorban, illetve a stadion bizonyos részeit a Tottenham régi meccsplakátjai díszítik. 2019. március 24-én rendeztek első alkalommal találkozót a stadionban, mégpedig a Tottenham-Southampton 3-1-el végződő U-18-as bajnoki mérkőzésen, a stadion első gólját J’Neil Bennett szerezte. A második kötelező tesztmérkőzés a hivatalos átadó előtt egy héttel később rendezték meg, a Tottenham legendái mérkőztek meg egymással egy gálamérkőzés keretein belül. Április 3-án a Crystal Palace ellen 2–-ra megnyert bajnoki mérkőzés volt az első hivatalos találkozó a stadionban. Ezen a mérkőzésen Szon Hungmin szerezte meg az első gólt, majd a dán Christian Eriksen.

Jegyinformáció:

A jegyeink megadott blockokba szólnak hozzáférési lehetőséggel a fizetős bárhoz. A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén a foglaláskor megadott e-mailre.


Esemény helyszíne térképen


Talán érdekelnek ezek az események..

Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!