Akció!

UEFA Európa Liga Döntő 2023

Esemény időpont és helyszín

2023.05.31 18:00 @ Puskás Aréna, Budapest


Belépőjegyek az Európa Liga döntőre, ahol a Sevilla FC és az AS Roma csap össze! A rendezvény nemzetközi UEFA által szervezett, az MLSZ által Budapesten lebonyolított esemény, így az UEFA szabályzatok érvényesek! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával  garantáltak egymás mellé! Páratlan jegy (3-5-7) vásárlása esetén 2+1 vagy 3+4 elosztásban kapják egy szektoron belül a legrosszabb esetben. A jegyek mobiljegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén. Foglaláshoz kell minden ember pontos neve,  születési dátuma valamint útlevél vagy  szem. ig. száma.törlés

Leírás

 Az Európa Liga (hivatalos nevén UEFA Europa League) – a második legrangosabb európai kupasorozat a Bajnokok Ligája után. Bajnokságok menetétől függ, hogy mely csapatok jutnak be automatikusan és mely csapatoknak kell előselejtezőket vívniuk.

Egy biztos: minden évben egy igazi futball ínyenceknek való mezőny alakul ki.

Itt az idő, hogy élőben lássa a közelgő mérkőzéseket, és a helyszínen szurkolhasson kedvenc csapatának! Mindig is arra vágyott, hogy jelen legyen a(z) Európa-liga meccsén? Akkor egyértelmű, hogy ezt a lehetőséget nem hagyhatja ki, hiszen minden szurkoló legnagyobb álma, hogy kedvencét egy fontos megmérettetésen győzelemhez segíthesse szurkolásával. És mi most segíthetünk Önnek, hogy álma valóra váljon! Bár a(z) Európa-liga mérkőzésekre nehéz jegyet találni, ha a megfelelő helyen keresi, akkor nagyon is egyszerű! Rendelje meg a legjobb helyre szóló Európa-liga jegyeket nálunk, hogy felejthetetlen élményben legyen része! Szurkoljon kedvenceinek a helyszínen.

2023-as Európa-liga-döntő az európai labdarúgó-klubcsapatok második legrangosabb tornájának 14., jogelődjeivel együttvéve az 52. döntője lesz. A mérkőzést 2023. május 31-én a budapesti Puskás Arénában játsszák majd. A mérkőzés győztese részt vehet a 2023-as UEFA-szuperkupa döntőjében, ahol az ellenfél a 2022–2023-as UEFA-bajnokok ligája győztese lesz. A győztes a 2023–2024-es UEFA-bajnokok ligája csoportkörébe is részvételi jogot szerezhet.

Stadion:

Puskás Aréna Magyarország legnagyobb befogadóképességű (63 000 fő), sport- illetve zenei rendezvények lebonyolítására egyaránt alkalmas létesítménye, a magyar labdarúgó-válogatott elsődleges hazai pályája. Az avatómérkőzését és az új aréna első válogatott labdarúgó mérkőzését 2019. november 15-én rendezték a világsztárokkal fellépő Uruguay ellen. Elődje a Puskás Ferenc Stadion (2002-ig Népstadion) volt, amelynél a labdarúgópályán milliméterre pontosan ugyanott volt a kezdőkör kialakítva, ahol az új játéktérnek a kezdőköre. Az 1950-es évek elején épült Népstadion betonszerkezetét elbontották és ledarálták, a régi betonkatlan anyagát pedig beépítették az új stadion falaiba. A stadion gyepszőnyege a legmodernebb hibridtechnológiával készült műanyagszálakkal megerősített természetes fű, amely ellenállóbb mint a sportpályák hagyományos fűszönyege. A stadiumdb.com honlap a „2019-es Év stadionja” címről döntő internetes szavazását a Puskás Aréna nyerte.

Jegyátvétel:

A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. számát! Ezek nélkül a jegyeket fizetés esetén sem áll módunkban visszaigazolni! A jegyek itthon átadásra kerülnek legkésőbb a mérkőzés hetén!
Esemény helyszíne térképen


Talán érdekelnek ezek az események..

Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!