Akció!
Valencia251113d0kjtsjrx3402691419725927_extras_albumes_0_980eqejajujEstadio MestallaMestalla naranja

Valencia CF – Eibar

Időpont és helyszín

2018.04.29 18:30 @ Estadio Mestalla - Valencia


Belépőjegyek az Valencia CF – SD Eibar spanyol bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek egy része e-ticket formájában kerül átadásra a meccs hetén egy részét az Önök által foglalt hotelben vehetik fel névre szólóan borítékban voucher ellenében.
Egyéb információk

A Valencia Club de Fútbol, röviden Valencia CF a spanyol labdarúgó-bajnokság egyik legismertebb és legeredményesebb klubja. Székhelye a Valencia tartományban található Valencia városa. Az egyesületet 1919. március 18-án alapították. Az élvonalba először az 1930-31-es szezont követően jutott fel. A klub azóta 6 spanyol bajnoki címet nyert és 7 alkalommal hódította el a spanyol labdarúgókupát. Emellett 2 ízben bejutott az UEFA Bajnokok Ligája döntőjébe is.

Stadion:

Stadionjuk az Estadio Mestalla futballstadion, Spanyolországban, Valenciában. A Valencia CF stadionja. 1923-ban építették, 55 000 fő befogadására képes. Spanyolország ötödik legnagyobb stadionja. A közeljövőben várhatólag a csapat átköltözik az épülésben lévő Nou Mestalla stadionba. Ennek a stadionnak a befogadóképessége 75 000 főre tehető. A stadion befejezésének időpontja csúszott a klub rossz pénzügyi helyzete miatt.

Jegyátvétel:

A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetőek fel (foglaláskor kérjük megadnia pontos címet, vagy legkésőbb 1 héttel az esemény előtt e-mailen) voucher ellenében, amit a meccs hetén küldünk a foglaláskor megadott mailre!

Helyszín térképen