West Ham United – Bayer Leverkusen

Esemény időpont és helyszín

2024.04.18 20:00 @ Olympic Stadium, London


Belépőjegy a West Ham United – Bayer 04 Leverkusen Európa Liga meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendők foglaláskor. A jegyek párosával garantáltak egymás mellé! A jegyek e-jegy formájában küldjük – legkésőbb a meccs hetén- a foglaláskor megadott e-mailen!törlés

Leírás

Az Európa Liga (hivatalos nevén UEFA Europa League) – a második legrangosabb európai kupasorozat a Bajnokok Ligája után. Bajnokságok menetétől függ, hogy mely csapatok jutnak be automatikusan és mely csapatoknak kell előselejtezőket vívniuk.

Egy biztos: minden évben egy igazi futball ínyenceknek való mezőny alakul ki.

Itt az idő, hogy élőben lássa a közelgő mérkőzéseket, és a helyszínen szurkolhasson kedvenc csapatának! Mindig is arra vágyott, hogy jelen legyen a(z) Európa-liga meccsén? Akkor egyértelmű, hogy ezt a lehetőséget nem hagyhatja ki, hiszen minden szurkoló legnagyobb álma, hogy kedvencét egy fontos megmérettetésen győzelemhez segíthesse szurkolásával. És mi most segíthetünk Önnek, hogy álma valóra váljon! Bár a(z) Európa-liga mérkőzésekre nehéz jegyet találni, ha a megfelelő helyen keresi, akkor nagyon is egyszerű! Rendelje meg a legjobb helyre szóló Európa-liga jegyeket nálunk, hogy felejthetetlen élményben legyen része! Szurkoljon kedvenceinek a helyszínen.

West Ham United Football Club egy angol futballcsapat London keleti részén. 1904 óta az Upton Parkban található 35 016 férőhelyes Boleyn Groundon játsszák hazai meccseiket. A klub 1895-ben alakult Thames Ironworks néven. 1900-ban újjáalakultak West Ham néven. Kezdetekben a Southern League-ben (Déli Liga) és a Western League-ben (Nyugati Liga) játszottak, az Angol Labdarúgó Ligához 1919-ben csatlakoztak. Először 1923-ban szerepelhettek az élvonalban, ekkor az FA Kupa döntőjéig is eljutottak. A Kalapácsosok történetük során végig az első két osztály valamelyikében szerepeltek és háromszor hódították el az FA Kupát (1964, 1975, 1980). Nemzetközi szinten két sikerük van, az 1965-ös KEK- és az 1999-es Intertotó-kupa-győzelem. Legjobb bajnoki helyezésüket az 1985/86-os idényben érték el, amikor harmadikok lettek. A West Ham United az egyetlen csapat, mely a Premier League-ben több, mint 40 pontot szerzett és mégis kiesett (2003). A gárda jelenleg a Premier League-ben szerepel.

Stadion:

Az Olimpiai Stadion az Olimpiai Park – Londontól 6 km-re – déli részén helyezkedik el félsziget-szerűen, ugyanis három oldalról is víz veszi körül. A nézők a helyszínt öt hídon keresztül érhetik el, amelyek összeköttetést biztosítanak a környező területekkel. A nyolcvanezres stadion építése 2008 májusában kezdődött, és majdnem három évre volt szükség ahhoz, hogy az utolsó gyep darab is a helyére kerüljön 2011 áprilisában. A stadion a fenntarthatóság szempontjait figyelembe véve készült, a hivatalos leírás szerint „a valaha épített leginkább fenntartható építmény.″ Az acélfelhasználás más stadionokhoz képest jóval kevesebb, a betontömböket ipari hulladékból készítették, a stadion felső gyűrűje pedig feleslegessé vált gázcsövekből készült. A stadionnak 80 000 férőhelyes a befogadóképessége: 25 000 állandó ülés van az alsó szinten, míg a felső szint 55 000 néző befogadására képes, ám ez ideiglenes elemekből épült, így az olimpia után elbontható. Korábban még nem épült ennyire könnyen visszabontható olimpiai stadion. Összesen hétszáz szoba van a létesítményben, ebbe beletartozik a nyolc öltöző és a négy imaszoba is. Érdekesség – és a kilátogatóknak erre jó felkészülni –, hogy az arénán belül nincs ételárusítás, csak a stadionon kívüli szurkolói zónákban. A stadion gondozását felügyelő személyzetnek van egy különleges segítsége is: a helyszín körül egy Willow nevű idomított sólyom „járőrözik”, megakadályozva, hogy a galambok a létesítményre építsék fészküket.

Jegyátvétel:

A jegyek garantáltak egymás mellé és e-jegy formájában kerül átadásra a meccs hetén.


Esemény helyszíne térképen


Talán érdekelnek ezek az események..

Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!