FC Juventus

juventus-hd-logoA Torinó-i székhelyű 1897-ben alapított Juventus FC; becenevükön “zebrák” – ahogy többek között becézik a fekete-fehéreket – visszatért az első osztályba. 51 trófeát nyert a csapat, közte 31 bajnoki címet és 9 olasz kupát. Európában a harmadik legsikeresebb klub és a világon a hatodik legtöbb trófeát szerezték meg, amit eddig a FIFA feljegyzett. A címek között szerepel 2 BL cím valamint 3 UEFA-kupa is. A Juventus az egyetlen csapat a világon, mely az összes UEFA által kiírt kupából begyűjtött legalább egyet. Olaszországban a Juventusnak van a legtöbb szurkolója (főleg délen) és a világon is az egyik legnagyobb szurkolótáborral rendelkezik (kb. 170 millió). A csapat Olaszországban több másik klubbal is rivalizál, főként a városi rivális Torinóval. Ezt a mérkőzést “Derby della Mole-nak” hívják és fokozottan nagy érdeklődés kíséri. A világ egyik legjelentősebb és legsikeresebb olasz csapata. A “zebrák” olyan játékosokkal állnak fel évről évre a zöld gyepre, mint Buffon kapus vagy az örökifjú csatár, Del Piero. Az 1990-es világbajnokság alkalmával megnyitott Stadio Delle Alpi sajnos nem a legszerencsésebb felépítésű – néhány helyről nem igazán lehet látni a pálya eseményeit, ráadásul huzatos és hideg és a várostól is eléggé kiesik. Jelenleg a klub saját építésű stadionjában, a 2011. szeptember 8-án használatba vett, 41 000 néző befogadására alkalmas Juventus Arénában játssza a mérkőzéseit, amely a Stadio delle Alpi helyén épült fel.

 • FC Juventus – Atalanta

  Juventus Arena @ Torinó
  2018/02/25 18:00

  FC Juventus – Atalanta

  100 195 
  • HUF: 31,186 Ft - 60,813 Ft

  Belépőjegyek az FC Juventus – Atalanta olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig számát! A jegyek kinti hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban.
  Opciók választása
  Quick View
 • FC Juventus – Atalanta / Olasz Kupa

  Juventus Arena @ Torinó
  2018/02/28 21:00

  FC Juventus – Atalanta / Olasz Kupa

  125 225 
  • HUF: 38,983 Ft - 70,169 Ft

  Belépőjegyek a FC Juventus – Atalanta olasz kupa (TIM CUP) mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Foglaláskor kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. számát! A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban voucher ellenében (mailen küldjük a foglaláskor megadott e-mailre legkésőbb 1 héttel az esemény előtt)! Foglaláshoz kell minden ember pontos neve, születési dátuma valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. száma!
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  SS Lazio – FC Juventus

  Stadio Olimpico @ Róma
  2018/03/03 18:00

  SS Lazio – FC Juventus

  85 145 
  • HUF: 26,508 Ft - 45,220 Ft

  Belépőjegyek az SS Lazio – FC Juventus olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig számát! A jegyek e-jegy formátumban kerülnek átadásra a meccs hetén!
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  Tottenham – FC Juventus

  Wembley Stadion @ London
  2018/03/07 19:45

  Tottenham – FC Juventus

  275 545 
  • HUF: 85,762 Ft - 169,965 Ft

  Belépőjegyek a Tottenham – FC Juventus bajnokok Ligája csoportmeccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra!
  Opciók választása
  Quick View
 • FC Juventus – Udinese

  Juventus Arena @ Torinó
  2018/03/11 15:00

  FC Juventus – Udinese

  125 195 
  • HUF: 38,983 Ft - 60,813 Ft

  Belépőjegyek az FC Juventus – Udinese olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát!
  Opciók választása
  Quick View
 • FC Juventus – AC Milan

  Juventus Arena @ Torinó
  2018/03/31 15:00

  FC Juventus – AC Milan

  250 475 
  • HUF: 77,966 Ft - 148,135 Ft

  Belépőjegyek az FC Juventus – AC Milan olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát!
  Opciók választása
  Quick View
 • FC Juventus – Sampdoria

  Juventus Arena @ Torinó
  2018/04/15 15:00

  FC Juventus – Sampdoria

  125 195 
  • HUF: 38,983 Ft - 60,813 Ft

  Belépőjegyek az FC Juventus – Sampdoria olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát!
  Opciók választása
  Quick View
 • FC Inter – Juventus

  San Siro Stadion @ Milanó
  2018/04/29 15:00

  FC Inter – Juventus

  175 345 
  • HUF: 54,576 Ft - 107,593 Ft

  Belépőjegyek az FC Inter – FC Juventus olasz bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat!  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási / foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a mérkőzés hetén!
  Opciók választása
  Quick View
 • FC Juventus – FC Bologna

  Juventus Arena @ Torinó
  2018/05/06 15:00

  FC Juventus – FC Bologna

  150 245 
  • HUF: 46,779 Ft - 76,406 Ft

  Belépőjegyek az FC Juventus – Bologna FC olasz bajnoki meccsre. A mérkőzés kezdési időpontja a TV közvetítések miatt változhat! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15€ kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát! A jegyek kinti hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban.
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  AS Roma – FC Juventus

  Stadio Olimpico @ Róma
  2018/05/13 15:00

  AS Roma – FC Juventus

  100 385 
  • HUF: 31,186 Ft - 120,067 Ft

  Belépőjegyek az AS Roma – FC Juventus olasz bajnoki meccsre. A mérkőzés időpontja a TV közvetítések miatt változhat! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig számát! A jegyek e-jegy formájában kerültek átadásra a meccs hetén a foglaláskor megadott e-mailre!
  Opciók választása
  Quick View
 • FC Juventus – Hellas Verona

  Juventus Arena @ Torinó
  2018/05/20 15:00

  FC Juventus – Hellas Verona

  225 375 
  • HUF: 70,169 Ft - 116,949 Ft

  Belépőjegyek az FC Juventus – Hellas Verona olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15€ kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát! A jegyek kinti hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban.
  Opciók választása
  Quick View