Malaga CF

 

A Málaga Club de Fútbol egy spanyol labdarúgóklub Málagaban, Andalúziában. Jelenleg a La Ligában szerepelnek. A Málaga CF az egyik legjelentősebb történelemmel rendelkező andalúz csapat. Összesen 28 szezont töltöttek a spanyol első osztályban és 34-szer szerepeltek a második vonalban. A csapat 2002-ben megnyerte az Intertotó-kupát és jogot szerzett magának az UEFA kupában való indulásra.

 

Stadion:

Estadio La Rosaleda egy futball stadion Málaga városoban, Andalúzia, Spanyolország déli részén. Ez a Málaga CF hazai stadionja, Primera División volt korábban, a Club Deportivo Málaga, amelynek Málaga CF örököse.  A leányvállalat Atlético Malagueño is használják. Teljesítménye 30044 nézőt, és ezzel a negyedik legnagyobb stadion Andalúziában.

Jegyátvétel:

A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a foglaláskor megadott e-mailre legkésőbb a mérkőzés hetén.

 • Malaga CF – FC Sevilla

  La Rosaleda Stadium @ Malaga
  2018/02/28 00:00

  Malaga CF – FC Sevilla

  85 100 
  • HUF: 26,508 Ft - 31,186 Ft

  Belépőjegyek a Malaga CF – Sevilla FC spanyol bajnoki mérkőzésre. A mérkőzés kezdési időpontja a TV közvetítés miatt változhat! Pontos kezdési időpont 1-1,5 héttel esemény előtt! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A jegyáron felül egyszeri 15 €/foglalás fizetendő.  A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A  jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.
  Opciók választása
  Quick View
 • Malaga CF – FC Barcelona

  La Rosaleda Stadium @ Malaga
  2018/03/11 00:00

  Malaga CF – FC Barcelona

  195 225 
  • HUF: 60,813 Ft - 70,169 Ft

  Belépőjegyek a Malaga CF – FC Barcelona spanyol bajnoki mérkőzésre. A mérkőzés kezdési időpontja a TV közvetítés miatt változhat! Pontos kezdési időpont 1-1,5 héttel esemény előtt! A meccsek 95%-a szombat este szokott lenni! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A jegyáron felül egyszeri 15 €/foglalás fizetendő.  A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A  jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.
  Opciók választása
  Quick View
 • Malaga CF – Villarreal

  La Rosaleda Stadium @ Malaga
  2018/04/01 00:00

  Malaga CF – Villarreal

  75 95 
  • HUF: 23,390 Ft - 29,627 Ft

  Belépőjegyek a Malaga CF – Villarreal spanyol bajnoki mérkőzésre. A mérkőzés kezdési időpontja a TV közvetítés miatt változhat! Pontos kezdési időpont 1-1,5 héttel esemény előtt! A meccsek 95%-a szombat este szokott lenni! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A jegyáron felül egyszeri 15 €/foglalás fizetendő.  A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A  jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  Malaga CF – Real Madrid

  La Rosaleda Stadium @ Malaga
  2018/04/15 00:00

  Malaga CF – Real Madrid

  175 225 
  • HUF: 54,576 Ft - 70,169 Ft

  Belépőjegyek a Malaga CF – Real Madrid spanyol bajnoki mérkőzésre. A mérkőzés kezdési időpontja a TV közvetítés miatt változhat! Pontos kezdési időpont 1-1,5 héttel esemény előtt! A meccsek 95%-a szombat este szokott lenni! A jegyek minimum párosával garantáltak egymás mellé! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A jegyáron felül egyszeri 15 €/foglalás fizetendő.  A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A  jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.
  Opciók választása
  Quick View
 • Malaga CF – Real Sociedad

  La Rosaleda Stadium @ Malaga
  2018/04/22 00:00

  Malaga CF – Real Sociedad

  75 95 
  • HUF: 23,390 Ft - 29,627 Ft

  Belépőjegyek a Malaga CF – Real Sociedad spanyol bajnoki mérkőzésre. A mérkőzés kezdési időpontja a TV közvetítés miatt változhat! Pontos kezdési időpont 1-1,5 héttel esemény előtt! A meccsek 95%-a szombat este szokott lenni! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A jegyáron felül egyszeri 15 €/foglalás fizetendő.  A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A  jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.
  Opciók választása
  Quick View
 • RCD Espanyol – Malaga CF

  Cornella El Prat @ Barcelona
  2018/05/13 00:00

  RCD Espanyol – Malaga CF

  65 100 
  • HUF: 20,271 Ft - 31,186 Ft

  Belépőjegyek az RCD Espanyol – Malaga CF spanyol bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat, pontos kezdési időpont a mérkőzés előtt 1-1,5 héttel. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek a stadion jegypénztárában vehetek fel voucher ellenében.
  Opciók választása
  Quick View