Nitto ATP Finals – Elődöntők Nappal

Esemény időpont és helyszín

2024.11.16 12:30 @ Pala Alpitour, Torinó


Belépőjegyek a Nitto ATP Finals eseményére. A jegyek párosával garantáltak egymás mellé. A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra az esemény előtt pár nappal. A jegyekkel 2 meccs tekinthető meg.törlés

Leírás

A Nitto ATP Finals a Grand Slam-tornák után a legjelentősebb tenisz torna, amelyre minden évben év végén kerül sor. Csak az adott év nyolc legeredményesebb férfi teniszezője vehet részt rajta (az ATP Race első nyolc helyezettje).

A legtöbb tenisz tornával ellentétben ezen a versenyen nincs egyenes kiesés az első köröktől kezdve, hanem a nyolc versenyzőt két négyes csoportba osztják, és a teniszezők egymással csoportköröket (3 round robin meccset) játszanak. Mindkét csoportból 2-2 teniszező jut tovább (győzelem: 2 pont, vereség: 0 pont, pontegyenlőség esetén a játszma- és játékarányok is számítanak). Az elődöntőben az egyik csoport győztese a másik csoport második helyezettjével játszik, itt már egyenes kiesés van. Az elődöntő győztesei játszanak a címért. A páros versenyt sokáig egy külön torna keretében rendezték meg, egy héttel később. Az utóbbi években azonban együtt rendezik meg a két eseményt, és az egyénihez hasonlóan az év nyolc legeredményesebb párosa vehet részt rajta. A nők számára külön bajnokságot rendeznek, ez a WTA Tour Championships.

Esemény helyszíne:

2021-től a Pala Alpitour (Palasport Olimpico vagy PalaIsozaki) egy többcélú fedett aréna, amely az olaszországi Torino Santa Rita kerületében található. Néhány méterre keletre található az Olimpiai Stadiontól. Az aréna 12 350 férőhelyes, ha jégkorongra van konfigurálva, és ez a legnagyobb fedett sportaréna Olaszországban. Az arénát eredetileg 87 millió euróból építették, a 2006. évi téli olimpiára, és a Torino Esposizionival együtt sokáig a jégkorong eseményeinek adott otthont. Megnyitása óta a Pala Alpitour Olaszország egyik legjelentősebb versenyévé vált. lefoglalt helyeket nagyszabású koncertekre. Ez egyben Olaszország legnagyobb befogadóképessége az ilyen típusú rendezvények számára, a megengedett maximális befogadóképességet 15 657 főre állítják be az általános belépő középiskolai koncertekre, és 13 347 maximális befogadóképességet az általános belépő végső koncertekre. 2014. augusztus 8-án az arénát átnevezték Pala Alpitour névre.

Megközelítés:

Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!