MotoGP Jegyek

MotoGP– a sport, melyről mindent tud és melynek közvetítését sosem hagyná ki? Ön a létező leglelkesebb rajongó? Akkor itt az idő, hogy élőben lássa a közelgő versenyek egyikét!

2015 Forward Racing Team 06 Mugello GP

A MotoGP versenysorozat idén 17 helyszínből áll, és ezek közül mindre megtalálja jegyét oldalunkon! Ha a MotoGP legnagyobb hőseit – Valention Rossit, Dani Pedrosát, Jorge Lorenzót vagy éppen Talmácsi Gábort – élőben szeretné látni, akkor biztosítsa helyét kedvenc nagydíján minél előbb! Garantáltan hatalmas élményben lesz része, hiszen a sikerre éhes, rutinos motorosok mindent bevetnek, hogy újabb pontokat szerezzenek, az újoncok pedig mindig okozhatnak meglepetéseket! A futamokra soha nem volt ilyen egyszerű belépőt szerezni: csupán néhány kattintás, és már zsebében is tudhatja azokat a sokat érő MotoGP jegyeket! Kezdje meg a visszaszámlálást a következő futamig, és gondoskodjon róla, hogy az őrült versenyt nem a vasárnapi ebédről követi.

Ön is MotoGP őrületben ég? Vasárnaponként, amikor elszabadulnak a lóerők és elkezdődik az üldözés, másra nem is tud koncentrálni, csak a dübörgő motorokra? Akkor ajánlatunk az Ön számára kihagyhatatlan: vessen egy pillantást a lenti listára, válassza ki a nagydíjat, melyet nem a televízión keresztül szeretne végig izgulni, és még ma rendelje meg exkluzív jegyét a motorsport egyik csúcseseményére!

Legyen szó a Cseh, a Német vagy a Valenciai Nagydíjról, nálunk minden versenyre megtalálja a régóta áhított belépőt!