Ajándék utalvány

Időpont és helyszín

2016.07.31 18:00 @ , Barcelona, London, Madrid, München


Válassza ki az összeget, fizesse ki kártyával vagy átutalással és írja meg kollégáinknak a megrendelés számmal együtt a sport@worldtickets.hu e-mailre, hogy ki kapja kitől milyen alkalomra és küldjük az utalványt kuponkóddal, amit foglaláskor felhasználhat teljes egészében felhasználhat online, könnyen, gyorsan, magyarul…Kiürítés

Leírás

Nem tudja mit adjon ajándékba párjának vagy legjobb barátjának, kiemelt ügyfeleinek esetleg dolgozóinak? Unja a kommersz semmit mondó elavult ajándékokat? Nincs Ötlete? Vagy csak ideje foglalkozni a legmegfelelőbb ajándék kitalálásához? Mi tudjuk a megoldás!

Mindannyiunk számára fontos, hogy olyan ajándékot adjunk szeretteinknek, melynek ők a legjobban örülnek. Ez nem könnyű feladat. Arra vágyunk, hogy ajándékunk célba találjon, és ne veszítse el személyes jellegét. Ebben segít a  ajándékutalvány szolgáltatásunk. Kiemelt előnye az általános ajándékozási gyakorlattal szemben, hogy megadja az ajándékozottnak a választás lehetőségét legyen szó konkrét csapatról vagy együttesről, esetleg egy adott sporteseményről.

Ajándékozzon sport- és/vagy koncert belépőjegyet születésnapra, karácsonyra, ballagásra, évfordulóra vagy Valentin napra!

Válasszon 4 féle utalványunk közül:

  • ha tudja, melyik csapatot válassza, de nem biztos benne, hogy melyik dátum lenne a legjobb,
  • ha tudja, hogy a kedvenc csapat hazai meccsét szeretné, de nem tudja, melyik ellenfél ellen vívott mérkőzés izgalmai adnák a legtöbb örömöt az ajándékozottnak,
  • ha tudja, melyik időpont volna jó, de akár több csapat is a kedvencek  között szerepel,

… vagy ha egyszerűen csak tudja, hogy a futball élményénél nem tud értékesebb ajándékot adni!


Ön csak kitalálja az összeget (5 000 – 250 000 Ft), befizeti hozzánk és mi egy kedves alkalomhoz illő utalvánnyal lepjük meg, amit átadhat az ünnepeltnek, ajándékozottnak. A megajándékozott kedvének megfelelően azt a kibocsátásától számított 1 éven belül, akár több részletben is felhasználhatja! Ő kedvének megfelelően kiválasztja a kívánt sport- vagy koncert eseményt a névérték összegéig és mi intézzük a többit, önnek csak élvezni kell a felejthetetlen élményt!

Egy sporteseményt vagy koncertet élőben látni mindig praktikus ajándék és felejthetetlen élmény!

Helyszín térképen