Foci ajándék utalvány

Nem tudja mit adjon ajándékba párjának vagy legjobb barátjának, kiemelt ügyfeleinek esetleg dolgozóinak? Unja a kommersz semmit mondó elavult ajándékokat? Nincs Ötlete? Vagy csak ideje foglalkozni a legmegfelelőbb ajándék kitalálásához? Mi tudjuk a megoldás!

Mindannyiunk számára fontos, hogy olyan ajándékot adjunk szeretteinknek, melynek ők a legjobban örülnek. Ez nem könnyű feladat. Arra vágyunk, hogy ajándékunk célba találjon, és ne veszítse el személyes jellegét. Ebben segít a  ajándékutalvány szolgáltatásunk. Kiemelt előnye az általános ajándékozási gyakorlattal szemben, hogy megadja az ajándékozottnak a választás lehetőségét legyen szó konkrét csapatról vagy együttesről, esetleg egy adott sporteseményről.

Ajándékozzon sport- és/vagy koncert belépőjegyet születésnapra, karácsonyra, ballagásra, évfordulóra vagy Valentin napra!

Válasszon 4 féle utalványunk közül:

  • ha tudja, melyik csapatot válassza, de nem biztos benne, hogy melyik dátum lenne a legjobb,
  • ha tudja, hogy a kedvenc csapat hazai meccsét szeretné, de nem tudja, melyik ellenfél ellen vívott mérkőzés izgalmai adnák a legtöbb örömöt az ajándékozottnak,
  • ha tudja, melyik időpont volna jó, de akár több csapat is a kedvencek  között szerepel,

… vagy ha egyszerűen csak tudja, hogy a futball élményénél nem tud értékesebb ajándékot adni!


Ön csak kitalálja az összeget (5 000 – 250 000 Ft), befizeti hozzánk és mi egy kedves alkalomhoz illő utalvánnyal lepjük meg, amit átadhat az ünnepeltnek, ajándékozottnak. A megajándékozott kedvének megfelelően azt a kibocsátásától számított 1 éven belül, akár több részletben is felhasználhatja! Ő kedvének megfelelően kiválasztja a kívánt sport- vagy koncert eseményt a névérték összegéig és mi intézzük a többit, önnek csak élvezni kell a felejthetetlen élményt!

Egy sporteseményt vagy koncertet élőben látni mindig praktikus ajándék és felejthetetlen élmény!