NFL London

AZ AMERIKAI FUTBALL – amelyet az Egyesült Államokban egyszerűen csak futballnak (football) neveznek – egy rendkívül kemény, sokszor durvának látszó játék, amely felvonultatja a sport összes szépségét: gyors futások, agresszivitás, taktikai fegyelem, nyers erő, pontos dobások, ütközések. Mindezek egyetlen célt szolgálnak: eljuttatni a labdát az ellenfél célterületére (end zone). Talán nincs is más olyan sportág, amely akkora fizikai igénybevételt követelne a játékosoktól, mint a futball. Elég belegondolni abba, hogy egy-egy profi mérkőzésen átlagosan 130 kilós óriások feszülnek egymásnak, és igyekeznek minél előbb földbe döngölni azt, akinél a labda van.

Az amerikai és az európai foci nem sok hasonlóságot mutat, de természetesen azért akadnak átfedések. Mindkét sportág gyökerei Angliába nyúlnak vissza, hisz az amerikai futball tulajdonképpen a britek egyik kedvenc játékából, a rögbiből (rugby) származtatható (egyébként nagyon sokan ma is keverik a két válfajt, és következetesen “lerögbizik” az USA-beli tojáslabdázást, amely Kanadán keresztül hódította meg Észak-Amerikát). Az 1990-es években a futball fokozatosan előre tört a népszerűségi listán, és ma már nyugodt szívvel kijelenthető, hogy a legkedveltebb tömeg sportággá vált.

 • Philadelphia Eagles – Jacksonville Jaguars

  Wembley Stadion @ London
  2018/10/21 15:00

  Philadelphia Eagles – Jacksonville Jaguars

  250 315 
  • HUF: 77,966 Ft - 98,237 Ft

  Club Wembley hospitality jegyek a Philadelphia Eagles – Jacksonville Jaguars NFL London mérkőzésre. Az esemény pontos dátuma még nincs meg! 2018.10.21 vagy 28. A jegyek az eseményre érvényesek függetlenül, hogy melyik dátumon lesz! A jegyek párosával garantáltak egymás mellé. A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban.
  Opciók választása
  Quick View
 • Tennessee Titans – Los Angeles Chargers

  Wembley Stadion @ London
  2018/10/28 15:00

  Tennessee Titans – Los Angeles Chargers

  190 250 
  • HUF: 59,254 Ft - 77,966 Ft

  Club Wembley hospitality jegyek a Tennessee Titans – Los Angeles Chargers NFL London mérkőzésre. Az esemény pontos dátuma még nincs meg! 2018.10.21 vagy 28. A jegyek az eseményre érvényesek függetlenül, hogy melyik dátumon lesz! A jegyek párosával garantáltak egymás mellé. A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban.
  Opciók választása
  Quick View