Gyakran Ismételt Kérdések

1. FOGLALÁS

Hogyan tudok foglalni?

 • Oldalunkon online, könnyen, gyorsan, magyarul.
 • Oldalunkon kiválasztja a megadott eseményt, az eseményhez tartozó elérhető jegykategóriát és a kosárba rakom gombra kattintva foglalhatja le a választott eseményt!
 • Kiválasztás után a kosár megtekintése gombra kattintva megnézheti rendelése részleteit a teljes fizetendő összeget. Itt még van lehetőség a darabszám módosítására.
 • Tovább a pénztárhoz gombra kattintva pár a foglaláshoz, számlázáshoz, jegykiszállításhoz szükséges adatokat kérjük be, melyek csak és kizárólag a foglalás véglegesítéséhez használjuk és őrizzük meg.
 • Adatmezők kitöltését követően választhat fizetési lehetőségek közül (banki átutalás, eurós fizetés bankkártyával (paypal rendszeren keresztül), vagy forintos fizetés bankkártyával (barion rendszeren keresztül)
 • Fizetési lehetőség kiválasztása után átirányítjuk a biztonságos fizetési oldalra, ahol megadhatja a kért adatokat és véglegesítheti a jegyrendelést, fizetést.
 • Sikeres tranzakciót követően a megadott e-mailre kap egy e-mailt a foglalás részleteiről.
 • Ezt követően cégünk a jegyeket lefoglalja és visszaigazolja, amiről ismételten emailt kap a jegyátvétellel kapcsolatos információkkal.

Mikor kell fizetnem a jegyeket?

Amennyiben bankkártyával fizet, akkor azonnal ki tudja fizetni a jegyek árát  a választott devizanemben.

Amennyiben átutalással fizet, úgy 72 órán belül kell megérkeznie a pénznek az e-mail-ben megadott bankszámlára.

Hogyan tudok fizetni?

A kiválasztott jegyeket az alábbi fizetési lehetőségekkel tudja megvásárolni:

 1. Banki átutalással – Ebben az esetben a banki utaláshoz szükséges infókat a megadott e-mailre küldjük meg. A banki átutalásra 48 óra áll rendelkezésre. Amennyiben nem teljesül a kért ideig, rendelését automatikusan töröljük.
 2. Bankkártyás fizetés (Barion rendszeren) – forintos és eurós fizetés esetén is ajánlott – Barion oldalon biztonságosan megadhatja bankkártya adatait a fizetéshez.

fizetesiikonok

Hogyan tudom törölni a foglalást?

Alapvetően a jegyek foglalást, fizetést, visszaigazolást követően nem lemondhatóak.

Amennyiben mégis törölné foglalását a foglalás visszaigazolási számával, a foglalás törlésének okával írjon az info@worldtickets.hu e-.mailre.

2. KISZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Hogyan kapom meg a jegyeket?

A jegyek átvételére több opció is van:

 1. Amennyiben a rendelt jegyek e-jegyek, úgy azokat legkésőbb a meccs hetén a megadott e-mailre küldjük pdf-ben. Ez esetben kérjük kinyomtatni azokat és magukkal vinni az eseményre.
  E-jegyeket az alábbi ikon jelzi:    e-ticket copy
  Fontos: Az e-jegyek elvesztése, megsérülése esetén, azok nem pótolhatóak.

 2. Az Önök által foglalt hotelben – amennyiben megadta a foglaláskor – névre szólóan borítékban voucher ellenében, amelyet a megadott e-mailre küldünk legkésőbb a meccs hetén.
  Ennek egyszeri díja 15 euró/foglalás mely a helyi futárszolgálat díja.
 3. Amennyiben apartmant vagy privát szálláson foglalt szállást, esetleg az esemény helyszínéül szolgáló városon kívül vagy annak körzetében, cégünk ad meg egy belvárosi vagy stadion közeli hotelt és annak a recepcióján fényképes igazolvány ellenében. Erről minden esetbe időben külön tájékoztatjuk ügyfeleinket. Ennek díja azonos a 2 opcióéval.
 4. Külön kérésre valamint külön DHL díj (25-50 euró/küldemény) megfizetése ellenében haza is hozatjuk a jegyeket. Ez az opció csak papírjegyek és nagyobb mennyiség rendelése esetén éri meg!
 5. VIP és Hospitality jegyek rendelése esetében az egyes klubok erre kijelölt jegypénztárában, bejáratánál van lehetőség az általunk kiadott és e-mailen az esemény hetén megküldött voucher és fényképes igazolvány ellenében. Ennek külön eljárási díja nincs.
 6. Nagyobb rendezvények, mint például Bajnokok Ligája döntő, Európa- és Világ Bajnokságok, Olimpia esetén minden ügyfelünk még a kiutazása előtt itthon átveheti jegyét, melyről előzetesen tájékoztatjuk a megadott elérhetőségen.

A jegyek egymás mellé szólnak?

Cégünk minden esetben minimum párosával garantálja, hogy a jegyek egymás mellé szólnak az alábbiak szerint.

Bizonyos esetekben, ahol jegykontingensünk van; ott akár 8-10-15 jegyet is tudunk egymás mellé adni, amennyiben időben jelentkeznek.

Nagyobb társaságok vagy páratlan jegyek foglalása esetén igyekszünk kisebb csoportokban együtt adni a jegyeket. Például 17 főnél nem tudjuk garantálni, hogy mind a 17 ember egymás mellett ül, de mondjuk 4+6+4+3 vagy 8+6+3 elosztásban igen.

Egyes csapatoknál (pl.: FC Barcelona, Real Madrid), ahol sok a bérletes – nekik előre regisztrálni kell a bérletüket minden meccsre megadott időpontig és ha beregisztrálják, akkor a hely az övék, ha nem akkor arra az ülőhelyre papírjegyet vagy e-jegyet adnak ki – sok esetben 2+2+2 elosztásban egy adott kategórián belül sokszor könnyebb jó szektorba adni a jegyeket, mint 6 db-ot egymás mellé.

Mi történik, ha nem kapom meg a jegyeket?

Cégünk a visszaigazolt és kifizetett jegyeket 120%-ban garantálja.
 
Amennyiben még sem kapná meg a jegyeket valami ok folytán kérjük időben jelezze elérhetőségeinken.

3. BÉRLET HASZNÁLAT

Miért bérletet és nem papírjegyet kapok?

Kiemelt mérkőzések esetében, ahol a stadion nagy része bérleteseknek van fent tartva nincs más lehetőségünk jó helyek biztosítására.

Cégünk azért dolgozik bérletekkel, mert így tudjuk garantálni, hogy minden meccsre minden kategóriában a legjobb helyeket tudjuk biztosítani ügyfeleink részére.

Ennél biztonságosabb megoldás nem létezik. 100% garanciát vállalunk rá!

Hogyan engednek be a kapun a bérlettel?

A bérlet (plasztik kártya) mellett, mindenki kap egy név módosító papírt, ami a klub vagy a bérlet tulajdonos általi hivatalos igazolása arról, hogy az adott meccsen TE mehetsz be ezzel a bérlettel.

A bérlet és a név módosító papír mellett mindenkinek szüksége van egy fényképes igazolványra is. (személyi vagy útlevél)

Nagyon fontos:  fényképes igazolvány nélkül senkit nem engednek be a mérkőzésre!

A meccsre érvényes jegy a plasztik bérletre van feltöltve.

A forgókapunál a plasztik kártyát kell lecsipogtatni, akkor enged be a rendszer a stadionba.

Mi a teendő a bérletekkel a meccs után?

A bérletekre a stadionon belül már nincsen szükséged.

A bérleteket vagy helyi kollégáink már a mérkőzés alatt összeszedik vagy a mérkőzés után a hotelben az átvételkor megadott módon (borítékban) kell leadni.

Amennyiben a bérleteket nem adják vissza vagy nem hagyják a hotelben cégünk azokat letiltja és a letiltással, újra regisztrálással járó költségeket (200-250 €/bérlet) a Önök részére kiszámlázza és behajtja.