Chelsea – Manchester City

Esemény időpont és helyszín

2024.08.18 17:30 @ Stamford Bridge Stadion, London


Focijegyek az Chelsea FC – Manchester City angol bajnoki meccsre. A mérkőzés kezdési időpontja a TV közvetítések végett változhat! Pontos kezdési időpont 1-1,5 héttel az esemény előtt. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával garantáltak egymás mellé! A fenti jegyáron felül kiszállítási/foglalási díjként egyszeri 5 €/foglalás fizetendő. A jegyek e-jegy formájában kerül átadásra a meccs hetén.törlés

Leírás

A Chelsea 1905-ben alakult, a futball liga másodosztályában kezdtek játszani. 10 évvel később majdnem megszerezték első trófeájukat, azonban az FA Kupa döntőt elvesztették. 1955-ig kellett várni az első igazi nagy sikerre, ekkor a bajnoki cím megszerzését jegyezték be az évkönyvekbe. Az első Liga Kupa győzelmüket 1965-ben szerezték. 1970-ben már fényesebb érem csillogott a nyakukban az FA Kupa döntő után. A Chelsea emelhette a serleget a magasba a Leeds United ellenében. A következő szezonban a KEK serleget hódították el a Real Madrid legyőzését követően. Becenevükön a Kékek (The Blues). Ellentmondásos csapat, melyet sokan nem szeretnek az orosz milliárdos, Roman Abramovics szerepvállalása miatt, mások viszont fanatikusan rajonganak az egyik leggazdagabb csapatért. Nagy sztárok, sok-sok pénz – vajon ez a siker receptje a Chelsea-nél? Az utóbbi években az eredmények is egyre jobban megtalálják a klubot, vajon mennyire lesz könnyű tartani a lépést a többi nagy riválissal?

Stadion – Stanford Bridge

A stadion Fulham és Chelsea határvonalán található, az egyik legszebb stadion Londonban. A csapat szurkolói egyszerűen csak “The Bridge”-nek becézik. A stadion 1877-ben épült és először a London Athletic Club tulajdona volt. A játékteret futópálya övezte körbe, egyetlen lelátója 5000 nézőt volt képes fogadni. 1930- ban új lelátó épült állóhelyekkel a pálya déli oldalán. Csak egy részét borította tető és itt szurkoltak a csapat legfanatikusabbjai.

A The Shed End néven ismert tribune 1994-ben lett lebontva, amikor egységesen minden stadiont ülőhelyekkel kellett felszerelni. 1939-ben megépült a North Stand, amelyen ülőhelyek is voltak. 1975-ben lebontották és újat építettek helyette, amely 1993-ban ismét felújításon esett át, a jelenlegi North Stand két szintjét találhatjuk helyén. 1964/65-ben építették a West Stand- et, amely 1998-ban lett lebontva, majd újraépítve a mai West Stand állapotába.

A Stamford Bridge 41441 néző befogadására alkalmas, ezzel a hetedik legnagyobb stadion a Premier League- ben. A pálya mérete 103 x 67 m. Felújítása 2001-ben fejeződött be, több mint 100 millió fontot költöttek rá, két hotellal és öt étteremmel büszkélkedhet.

Lelátói – Matthew Harding Stand (North Stand), East Stand, Shed End és a West Stand.

A Matthew Harding Stand előzőleg North Stand néven volt ismert. A klub volt elnöke emlékének adózva nevezték el, aki 1996. október 22.- én helikopter balesetben vesztette életét. A Bolton elleni idegenbeli mérkőzés után repült vissza Londonba négy másik ember társaságában, amikor a szerencsétlenség történt. A kétszintes lelátón többségében az éves bérlettel rendelkezők ülnek, forró a hangulat végig a mérkőzések folyamán, különösen az alsó részen. Összesen 10884 néző fér a két szintre.

Az East Stand a legrégebbi lelátó, a pálya keleti oldalán helyezkedik el. Előzőleg a háromemeletes lelátó legalsó szintje volt a vendégszurkolóké, azonban a 2005/06-os szezonban Jose Mourinho kérésére a hozzátartozók részére fenntartott szektort költöztették ide. A lelátó magába öleli az öltözőket, a játékoskijárót, a konferencia termeket illetve a kispadot a lelátó első sorai előtt. 10 925 ülőhellyel rendelkezik.

A Shed End kétemeletes tribün, a játéktér déli oldalán. Itt férnek el a legkevesebben, egészen pontosan 6831 néző fér be. Az 1990-es években épült, egy időben a Matthew Harding Stand-del.

A három szintes West Stand a játéktér nyugati oldalán helyezkedik, 13 500 ülőhellyel. A középső szinten találhatók az ún. executíve boxok, ez a rész a Millennium Suites néven is ismert. Minden egyes páholy egy volt Chelsea játékosról lett elnevezve. Az egyik legjobb kilátással rendelkező szektorban a klub díszvendégeik foglalhatnak helyet.

Stadion megközelítése:

London-Heathrow repülőtérről: A Piccadilly vonal 2 metróállomása található a reptéren, a metró körülbelül 1 óra alatt ér a városközpontba. Gyorsabb megoldás a Heathrow Express gyorsvonat, ami negyedóránként indul London/Paddington állomásra.

London-Gatwick repülőtérről: A Gatwick Express gyorsvonattal 30 perc alatt lehet bejutni a Victoria állomásra

London-Stansted repülőtérről: A Stansted Express vonat 40 perc alatt ér be a Liverpool Street állomásra.

A Stamford Bridge stadion a District vonal Fullham Broadway állomásánál található. A 14, 211 és a 414-es buszok is megállnak a Stadionnál.

Jegyátvétel:

A jegyek párosával garantáltak egymás mellé és e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.


Esemény helyszíne térképen


Talán érdekelnek ezek az események..

Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!